DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 25. februar: Ribe u problemima, Lav u oblacima, Škorpija uživa kao nikada, Devicu čeka razočarenje..

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 25. februar: Ribe u problemima, Lav u oblacima, Škorpija uživa kao nikada, Devicu čeka razočarenje..

24. veljače 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Ovaj dan je pogodan za ispunjenje najskrivenijih želja i fantazija. Saznaćete mnogo toga o voljenom biću i prijatno ćete se iznenaditi kada shvatite da imate mnogo toga zajedničkog. Mnogo nadi polažete na ovaj odnos, i to ne bez razloga. Imate utisak da ste, posle dužeg vremena, zaista pronašli srodnu dušu. Uživajte u vašoj ljubavi.

BIK

Danas ćete pomalo izgubiti kontakt sa realnošću, a ovo će se najbolje ogledati u vašoj sposobnosti da se zaljubite na prvi pogled. Ako vam se priži prilika da prisustvujete nekoj zabavi, upoznaćete mnoge zanimljive ljude. Zauzeti pripadnici ovog horoskopskog znaka će otkriti da su se ponovo zaljubili u stalnog partnera. Priredite mu prijatno iznenađenje.

BLIZANCI

Ne opterećujte se previše ako danas ne budete u mogućnosti da neke stvari najbolje razumete. Zvezde favorizuju vašu intuiciju, te stoga logiku ostavite po strani. Prepustite se sanjarenju jer je vašem umu potrebno da za trenutak pobegne od svakodnevnih problema. Ako još uvek tražite ljubav, samo spontani i rasterećeni možete privući nekog sa pozitivnim stavom prema životu.

 

RAK

Raspoloženi ste za misterije, tajnu vezu ili odnose sa nekim ko vam je na neki način zabranjen. Verovatno je u pitanju osoba sa kojom se odlično slažete, ali iz vama znanih razloga ne želite da ostatak sveta zna za vas. Uživate u slatkom iščekivanju svakog sastanka, a danas želite da izgledate nabolje što možete. Još uvek ne primećujete, ali vi ste na dobrom putu da se zaljubite.

LAV

Izvesne prepreke na putu vašeg nesmetanog zadovoljstva i uživanja sa voljenim bićem vam oduzimaju previše energije. Verovatno se neko iz vaše neposredne okoline ne slaže sa vašim izborom partnera. Ako je u pitanju neko blizak vama, saslušajte šta ima da vam kaže. Moguće je da vi mnogo toga ne vidite jer vam je glava u oblacima.

DEVICA

Dosta vremena provodite razmišljajući o jednom sastanku na koji odlazite, najverovatnije po prvi put. Volite da zamišljate blistavu budućnost i romantiku svuda oko vas, a to, morate priznati, nema mnogo veze sa realnošću. Čuvajte se mogućih razočarenja. Pogotovo zato što ste skloni idealizaciji i nerealnim očekivanjima.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3