DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 25. februar: Ribe u problemima, Lav u oblacima, Škorpija uživa kao nikada, Devicu čeka razočarenje..

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 25. februar: Ribe u problemima, Lav u oblacima, Škorpija uživa kao nikada, Devicu čeka razočarenje..

24. veljače 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Vaš partner će danas uporno odbijati da razgovara o nekim važnim stvarima. Najbitnije je da ne insistirate na priči, jer ćete samo pogoršati vaše odnose. Ako nesporazum datira od pre nekog vremena, nezgodno je čekati i trošiti dragocene trenutke ne radeći ništa. Ali danas najbolje što možete da uradite je da ga ignorišete. Ovako ćete preokrenuti igru u vašu korist.

ŠKORPIJA

Pred vama je uzbudljivo, romantično veče sa voljenom osobom. Uzbuđenju će doprineti povećanje bliskosti između vas. Danas shvatate da vas dvoje niste samo ljubavnici, već i pravi prijatelji. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka će večeras upoznati nekog ko će ih zaintrigirati i to posle dužeg vremenskog perioda. Uživajte u upoznavanju.

STRELAC

Ponekad je lakše okrenuti glavu i praviti se da u vašoj vezi sve savršeno funkcioniše. Ovome doprinosi vaše nastojanje da drugi iz vaše okoline ne treba da saznaju za vaše probleme. Pa ipak, danas ćete odlučiti da teret podelite sa nekim u koga imate poverenja. Obavezno olakšajte dušu i potražite savet. Rešenje ćete morati sami da donesete.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3