DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 25. februar: Ribe u problemima, Lav u oblacima, Škorpija uživa kao nikada, Devicu čeka razočarenje..

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 25. februar: Ribe u problemima, Lav u oblacima, Škorpija uživa kao nikada, Devicu čeka razočarenje..

24. veljače 2019. 0 By Admin 1

JARAC

Partnera gledate nekim drugim očima, zahvaljujući nekim postupcima, a najviše njegovom trudu da ispravi neke greške iz prošlosti. Razmišljate o tome da vašoj ljubavi date još jednu šansu. Ako duboko u srcu to osećate, tako i postupite. Ali ako postoji i trunka sumnje, odvojite vreme za razmišljanja kuda vaša veza uopšte vodi.

VODOLIJA

Imate punu podršku zvezda da se večeras doterate i zablistate prilikom jednog izlaska. Kada ste zadovoljni u sopstvenoj koži, emitujete pozitivnu energiju koja privlači osobe sličnih vibracija. Ako ste od nedavno započeli vezu, partner će nesumnjivo biti očaran vašom pojavom. Uživajte u večeri i ne razmišljajte previše o sutrašnjici.

RIBE

Očekuje vas dosta razgovora sa potencijalnim ili aktuelnim partnerom, ali on se neće odvijati u željenom pravcu. Ne možete da promenite druge, pogotovo ne nekog ko ima rigidno mišljenje i nije spreman na kompromise. Naleteli ste na nekog ko želi da se ceo svet prilagođava njemu. Ovaj odnos nema svetlu budućnost. Povucite se na vreme.

Stranice: 1 2 3