DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 19. mart: Ovan pred teškim izborom, Bik se lavovski bori za svoje snove, a Ovaj znak će imati susret sa sudbinom…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 19. mart: Ovan pred teškim izborom, Bik se lavovski bori za svoje snove, a Ovaj znak će imati susret sa sudbinom…

18. ožujka 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Danas ćete imati nekoliko izbora. Takođe, možete sebi postaviti određeni cilj kada je ljubav u pitanju ili odlučiti da budete praktični i iskreni u vezi.

Samopromocija sa ciljem da dobijete ono što želite, imaće dosta uspeha. Razmislite o tome!

 

 

BIK

Ne želite da priznate da ste pobeđeni, sve dok ne prevrnete svaki kamen i pokušate na sve moguće načine da dođete do ostvarenja svojih snova.

Sa današnjom planetarnom energijom, imate veliki potencijal da uspete u tome što želite. Pokušajte da imate malo filozofski i relaksiran stav.

 

 

BLIZANCI

Zvezde vam danas donose bonus u svakom smislu. Bićete u stanju da dobijete sve što želite, ali samo ukoliko umete da se nosite sa tim.

Možda ćete biti pred izazovom da napravite veliki pomak u ljubavnom životu, ali pokušajte da sagledate prvenstveno svoje želje i potrebe pa tek onda da donesete odluku. Nemojte preceniti sopstvenu snagu i izdržljivost.

 

 

RAK

Današnja planetarna energija ohrabriće vas da uradite nešto što obično ne radite i zbog čega osećate vrlo često krivicu – da preuveličavate!

Ako tokom razgovora sa partnerom krenete u takvu avanturu pripazite se i dobro zapamtite šta ste rekli, jer ćete jednom biti prozvani da to i dokažete!

 

 

LAV

Vera pomera planine i stvara čuda u vašem ljubavnom životu. Zvezde će vam danas pružiti priliku da iskoristite sva svoja nadanja i veru, kako biste poboljšali svoju ljubavnu vezu.

Razmislite o svojoj trenutnoj vezi i onome u šta vi istinski verujete. Da li oboje verujete u istu stvar?

 

 

DEVICA

Danas ćete vi i partner biti dosta takmičarski nastrojeni. Verovatno da svako od vas dvoje želi da nametne onom drugom svoju ideju.

Zvezde vam poručuju da ne morate tražiti načina da vidite ko je bolji od vas dvoje, već da učite jedno od drugog. Nemojte se raspravljati i iskoristite energiju u pozitivnom smislu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3