DNEVNI HOROSKOP za 20. mart: Blizanci idu na put, Jarac u ljubavi sa Devicom, a Ribe sa Vodolijom…

DNEVNI HOROSKOP za 20. mart: Blizanci idu na put, Jarac u ljubavi sa Devicom, a Ribe sa Vodolijom…

19. ožujka 2019. 0 By Admin 1

 

VAGA

POSAO
Pojavljuje se mogućnost obnavljanja nekadašnjeg poslovnog odnosa i napredovanja u službi. Ukoliko vam se dopada ideja o novom poslu sa Lavom ili Škorpijom, ne oklevajte nego ih odmah pozovite.

 

LJUBAV
Novi poslovni kontakti mogu doneti zanimljiva poznanstva. Ukoliko želite da osvojite Lava koji je već dugo nedostupan, biće vam potrebno manje napora nego što pretpostavljate.

 

ZDRAVLJE
Mogućnost povrede.

 

 

ŠKORPIJA

POSAO
Verujete da će vam pomoći jedan Jarac ili neki Ovan kada je u pitanju posao sa strancima ili novi projekat koji bi mogao da vam donese vanredni prihod. Priličan poslovni stres očekuje one Lavove koji se bave sportom.

 

LJUBAV
Pokušavaćete na diskretan način partneru da nametnete svoju volju i da mu date na znanje da bi trebalo da prihvati vaše ideje o uvećanju zajedničkih prihoda.

 

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

 

 

STRELAC

POSAO
Obnovite poslovne odnose koji bi mogli da se razviju u dobrom pravcu. Želite da se istaknete u poslu koji bi vam doneo popularnost ili povratak na poslove u kojima ste se već dokazali kao uspešni.

 

LJUBAV
Trudite se da dobijete šansu o kojoj maštate kada je u pitanju veza sa Škorpijom ili Lavom. Ukoliko vam se dopada Ovan koga viđate na poslu, budite veoma oprezni kada donosite sud o njemu.

 

ZDRAVLJE
Nesanica.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3