DNEVNI HOROSKOP za 20. mart: Blizanci idu na put, Jarac u ljubavi sa Devicom, a Ribe sa Vodolijom…

DNEVNI HOROSKOP za 20. mart: Blizanci idu na put, Jarac u ljubavi sa Devicom, a Ribe sa Vodolijom…

19. ožujka 2019. 0 By Admin 1

 

JARAC

POSAO
Verujete da nastupa vaše vreme. Mnogi vas podržavaju, ali je neophodno da pokažete više istrajnosti u onome što ste sebi zacrtali kao zadatak.

 

LJUBAV
Želećete da se dokažete pred nekim ko vas je u poslednje vreme prilično ignorisao ili potcenjivao. Ukoliko vam se dopada jedna Devica ili Jarac, pokušajte da uspostavite bolju komunikaciju.

 

ZDRAVLJE
Smanjite obroke.

 

 

VODOLIJA

POSAO
Postoji mogućnost obnavljanja poslovnih veza, ali nemojte mnogo da računate na intuiciju jer će vas odvesti u pogrešnom pravcu. Pokušaćete da se postavite odlučnije prema onima koji vam daju dobronamerne savete.

 

LJUBAV
Ukoliko ste slobodni, trebalo bi da uspostavite dobru komunikaciju sa nekadašnjim partnerom koji pokušava da s vama obnovi vezu.

 

ZDRAVLJE
Problemi sa oticanjem nogu.

 

 

RIBE

POSAO
Moguć je razgovor o novom poslu sa osobama na vlasti ili onima koji su vam obećali pomoć. Ukoliko ste sigurni u sebe, nemojte da oklevate. Dobićete priliku da se istaknete u poslu koji bi mogao da vam donese dobru reputaciju.

 

LJUBAV
Trudite se da osvojite osobu koja se ponaša kao da nije naročito zainteresovana za vas. Pokazaćete veće interesovanje za jednu Vodoliju ili Vagu.

 

ZDRAVLJE
Reumatski bolovi.

 

 

Stranice: 1 2 3