Jednom stiže NOVA a jednom se VRAĆA STARA LJUBAV… Ova tri znaka do KRAJA NEDELJE očekuje veliko IZNENADJENJE

Jednom stiže NOVA a jednom se VRAĆA STARA LJUBAV… Ova tri znaka do KRAJA NEDELJE očekuje veliko IZNENADJENJE

19. ožujka 2019. 0 By Admin 1

Vaga

Osobe koje su rodjene u ovom znaku, trebaju da se pripreme na iznenadjenje koje im slijedi, naime poklapanjem planeta u vladavini Ovna. Na ovaj znak ce imati poseban uticaj, tako da se mozete spremiti da cete ovaj vikend imati veliko iznenadjenje.

 

Desice se nesto na sta ni malo necete biti spremni niti vam moze pasti na pamet, ali polako pred vama je sve. Spremite se da odreagujete jer ce od toga zavisiti daljnji tok situacije. Sve zavisi kako se vi sada osjecate i sta vam je na umu, ako ste u potrazi za ljubavi , za paznjom i pravim partnerom. Iz ove situacije bi moglo svasta da ispliva ako budete povukli prave poteze u pravom momentu.

 

Dakle, sve je na vama, sta cete odluciti, i ne zaboravite da je zivot ono sto se desava dok mi kujemo i pravimo planove za zivot. Vi vec pisete svoju pricu, nemojte stavljati tacke, ako niste sigurno da je sa necim stvarno kraj.

 

Polako, prepustite se sada ovim desavanjima, ako sve bude ok kako bi i trebalo. Ova situacija ce vam dosta podici samopouzdanje i vjeru u samu sebe sto vam je sada zaista potrebno….

 

 

stizumesjecanja

Stranice: 1 2