Magičan susret Venere i Marsa donosi PROMENE U LJUBAVI: Bik, Vodolija, Lav i Škorpija osetiće najveći uticaj!

Magičan susret Venere i Marsa donosi PROMENE U LJUBAVI: Bik, Vodolija, Lav i Škorpija osetiće najveći uticaj!

19. ožujka 2021. 0 By Admin 1

Magičan susret Venere i Marsa najviše utiče na ljubav. A evo koji znakovi će imati najviše uzbuđenja dok traje uticaj ove dve potpuno različite planete…

 

Kad govorimo o ljubavi, ove dve planeta nikako ne sarađuju. Obe su tvrdoglave, inatljive, nerado sklapaju kompromise. Tako da u narednim danima može doći do sukoba. A naročito budite oprezni u danima oko 21. marta kada će ove dve planete biti u najžešćem sukobu. Ovaj aspekt Venere i Marsa biće naročito značajan za BikoveVodolijeLavove i Škorpije, kao i one koji imaju podznak u tim znakovima.

 

Ceo mart je vrlo specifičan mesec. Osim što nas očekuje proleće, energetski vrlo snažno godišnje doba koje traži buđenje i pojačanu aktivnost, Merkur nas usporava do 28.marta. Uran je ušao u Bika (novi početak), a Saturn i Pluton već opasno koketiraju jedan s drugim u znaku Jarca. Suočavajući nas sa strahovima i onim što držimo ispod površine svesti.

 

OPREZNO U LJUBAVI

 

Ali ima još nešto po čemu je ovaj mesec specifičan. Kretanje Venere u Vodoliju i Marsa u Biku sukobljavaju principe muške i ženske energije. Mogu stvoriti napeto i konfliktno ozračje u ljubaviprijateljstvu, na finansijskom planu.

Venera u Vodoliji traži progres, reformu, razvoj, ne pristaje na kompromise koji joj ne idu u prilog. Pomaže nam da ostvarujemo planove kroz društvenu i poslovnu mrežu, kroz prijatelje, podršku drugih ljudi.

 

Mars u Biku sa druge strane teži zadržati stvari kakve jesu. On pruža snažan otpor promeni, ona ga čak i plaši ako nije pomno isplanirana i na neki način izvesna. Kada se nađemo pred nepoznatim ili izazovnim zauzimamo obrambeni stav, ne prihvatamo, osećamo pretnju. Ovaj Mars zna biti vrlo nemilosrdan u isključivanju i odbacivanju svega što ugrožava sigurnost i stvoreni poredak.

Reč je o borbi koja zaista može stvoriti neke pojačati antagonizme. A osim što bi to načelno mogli biti ljubavni ili finansijski problemi. O tome šta će se zaista događati, zavisi i njihov smeštaj, odnosno prolazak kroz vaš lični horoskop.

 

Ovo je konflikt između slobode i vezanosti, posesivnosti.

Između ideje i činjenice.

Između grupnog i pojedinačnog.

Između napretka i stajanja u mestu.

Između strasti i ljubavi.

 

Rizična igra ljubavi i strasti

Kad govorimo o ljubavi, ova dve planete nikako ne surađuju. Oba su tvrdoglava, inatljive, nerado sklapaju kompromise. Tako da u narednim danima može doći do sukoba u odnosima. A uzrok im mogu biti novac, ljubomora, prijatelji.  Nepoverenje, posesivnost, ograničenja, nepopustljivost i nespremnost na saradnju.

Venera u kvadratu sa Marsom nekad može doneti i sklonost traženju užitaka u avanturi, flertu, u neveri. Kao da se želimo osvetiti, dokazati, pokazati, ne razmišljajući o tome šta time radimo. Šta time poručujemo sebi, odnosno drugoj strani.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2