Mjesečni horoskop za APRIL: Uzbudljivi dani stižu Škorpiji, Vaga u vrtlogu strasti, velika sreća će zadesiti Djevicu!

Mjesečni horoskop za APRIL: Uzbudljivi dani stižu Škorpiji, Vaga u vrtlogu strasti, velika sreća će zadesiti Djevicu!

23. ožujka 2019. 0 By Admin 1

Ovan

Tijekom ovog mjeseca u prvom planu će vam biti obiteljski i emocionalni problemi iako ćete se i dalje truditi oko karijere, ali u mnogo manjoj mjeri.

Posao: Imat ćete uspjeha što se tiče financija, a rizične investicije će se isplatiti.

Ljubav: Postat ćete agresivniji što se ljubavi tiče što će dovesti rascjepa između vas i partnera. Morat ćete napraviti izbor u prijateljskim krugovima, stoga će na vama biti da prihvatite takve obaveze ili da ih odbijete. Ukoliko planirate trudnoću to će biti teže tijekom ovog mjeseca.

Zdravlje: Odlično zdravlje i dovoljno energije da izvršite sve obaveze. Ako počnete trenirati i zdravo se hraniti samo ćete poboljšati trenutno stanje.

 

 

Bik

Imat ćete potpunu kontrolu nad svojim privatnim i društvenim životom. Bit ćete u poziciji da donosite odluke koje će usmjeriti vaš život u pravom smjeru.

Posao: Karijera će biti u razvoju ovog mjeseca i svaki pokušaj u traženju posla će biti uspješan i sve na vašem radnom mjestu će vam biti podčinjeno. Financijski status će vam biti zadovoljavajući i razmišljat ćete kako da unaprijedite zaradu. Imat ćete mnogo potencijala kada je riječ o investicijama, što će vam donijeti veliku sreću.

Ljubav: U ljubavnom životu bit će mnogo nesuglasica koje možete riješiti kroz razgovor i uzajamno razumijevanje. Društveni život će vam također biti turbulentan.

Zdravlje: Izuzetno dobro zdravlje za ovo doba godine. Radite na tome da ojačate mišiće kako biste sačuvali dobro zdravlje.

 

 

Blizanci

Tijekom ovog mjeseca fokus će vam biti na karijeri i ostvarenju osobnih ciljeva. Samopoštovanje će vam biti jače i uz pomoć njega ćete moći ostvariti svoje snove.

Posao: Profesionalizam će vam biti na visokoj razini pa će karijera napredovati. Financijska situacija će biti teža ovog mjeseca jer neće svi vaši poduhvati imati uspjeha. Ovisno o broju troškova i vaša obitelj će biti u težem financijskom stanju.

Ljubav: Bit će dosta konfuzije i neslaganja između vas i partnera, jer će on osjetiti da ga zanemarujete zbog pažnje koju dajete svojoj karijeri.

Zdravlje: Zdravlje će biti izuzetno ovog mjeseca i morat ćete dosta vježbati da biste ga održali.

 

 

Rak

Imate predispozicije za uspjeh kao i za napredovanje u karijeri. Imat ćete djelomičnu kontrolu nad svojim napretkom, ali također će vam biti potrebna pomoć drugih kako biste u potpunosti uspjeli.

Posao: Zvijezde će biti na vašoj strani i ovaj put će imati veliki utjecaj na vaš profesionalni uspjeh. Ukazat će vam se dobre poslovne prilike. Vaš financijski status će biti potaknut vašim profesionalnim povratkom i sve materijalne potrebe neće biti problem. Drugi izvori financijske podrške bit će od vaše obitelji, prijatelja kao i od vaših nadređenih.

Ljubav: Imat ćete odličan ljubavni i društveni život. Sjajno ćete se slagati s prijateljima i s obitelji što će ostaviti pozitivan dojam na vaš život. Veza s partnerom će biti odlična pa je povoljno vrijeme za trudnoću.

Zdravlje: Zdravlje će biti dobro. Kako biste poboljšali svoje blagostanje počnite se baviti kreativnim radom i umjetnošću kako biste opustili um i tijelo.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3