Mjesečni horoskop za APRIL: Uzbudljivi dani stižu Škorpiji, Vaga u vrtlogu strasti, velika sreća će zadesiti Djevicu!

Mjesečni horoskop za APRIL: Uzbudljivi dani stižu Škorpiji, Vaga u vrtlogu strasti, velika sreća će zadesiti Djevicu!

23. ožujka 2019. 0 By Admin 1

Strijelac

Horoskop predviđa da ćete ovog mjeseca biti zabavna osoba i karijera i osobne ambicije u ovom periodu neće biti važne. Postići ćete značajne rezultate zbog svog samopouzdanja i inovativnosti. Trudit ćete se provoditi više vremena u druženju s obitelji.

Posao: Ovog mjeseca vaša karijera će biti dovedena u pitanje jer ćete dosta odmarati i vaša karijera će zahtijevati mnogo više napora. Imat će velike mogućnosti u traženju posla. Vaša financijska sredstva će biti u redu ovog mjeseca, tako da ćete se moći pobrinuti za svoju obitelj i troškove koje imate. Trebali bi paziti da ne trošite puno dok ne sredite rizičnu financijsku situaciju.

Ljubav: Ljubavni život će vam biti pun užitaka i ugodnih trenutaka. Seksualnost će vam biti na vrhuncu, a društveni krug će biti najčešći izvor emocionalnih odnosa.

Zdravlje: Zvijezde će vam dati prednost i vaše zdravlje će biti ohrabrujuće pozitivno. Bavite se fizičkom aktivnošću kako biste održali dobro zdravlje.

Jarac

Ovog mjeseca pažnju ćete usmjeriti na dobrobit vaše obitelji i vaše emocionalno stanje. Vaša osobnost će biti od velike pomoći drugim ljudima od kojih ćete dobiti veliku podršku.

Posao: Vaša karijera će imati manju stopu rasta s mnogo teških vremena. Samo emocionalna stabilnost će dovesti do pravog uspjeha u vašoj profesiji. Morat ćete napraviti ravnotežu pri trošenju svojih sredstava između zabavljanja i osobnog napretka.

Ljubav: Vaš ljubavni život neće biti tako stabilan kao što se očekivalo, ali s emotivnim promjenama moći ćete se upustiti u savršen odnos.

Zdravlje: Vaše zdravlje u ovom trenutku neće biti toliko dobro, a kako biste ga popravili potrebno vam je dosta opuštanja.

 

 

Vodenjak

U potpunosti ćete se usredotočiti na svoj interes, kao i na karijeru, koja će vas zauzvrat učiniti inovativnim. Bit ćete vrlo agresivni u poslu, a fokus će biti na promjeni, što će dovesti do savršenog učinka u postizanju ciljeva. Um će vam biti otvoren za promjene u budućnosti.

Posao: Podnijet ćete različite promjene u svojoj profesiji. Ostajanje na jednom radnom mjestu neće biti moguće jer ćete željeti promijeniti smjer u kojem vam ide karijera. Vaše financijsko stanje će biti šareno u ovo doba godine. Moći ćete zadovoljiti svoju potrebu za materijalnim stvarima bez ijednog problema.

Ljubav: Tražite partnera s kojim ćete biti kompatibilni. Zbog ovoga ćete imati tendenciju da se upuštate u različite veze, a potraga će brzo napredovati. Niste raspoloženi da se obvežete.

Zdravlje: Odlično zdravstvene stanje ćete održati ako se dovoljno opustite.

Ribe

Bit ćete zauzeti fokusiranjem na svoju financijsku stabilnost, duhovno iscjeljenje, kao i na dostignuća u karijeri. Društvene vještine će biti pojačane što će dovesti do pozitivnih ishoda u svemu što radite.

Posao: Vaša karijera će vrlo brzo napredovati što će dovesti do njenog razvoja. Morate biti mudri. Imat ćete odličan financijski napredak i mnogo prilika za ulaganja koja će se ostvariti. Ne riskirajte svoj teško zarađen novac.

Ljubav: Ljubav između vas i vaše voljene osobe će biti savršena u ovo doba godine. Seksualnost slobodnih Riba će ih navesti da se upuste u odnose sa susjedima ili prijateljima. Trudnoća je moguća zbog usklađenog odnosa između vas i partnera.

Zdravlje: Vaše zdravlje će biti fantastično. Ojačajte svoje duhovno biće kako biste izbjegli zloupotrebu supstanci.

 

 

stil.kurir

Stranice: 1 2 3