6 NAJSNAŽNIJIH SIMBOLA NA SVETU– Odaberite svoj i otkrijte šta je potrebno VAŠOJ DUŠI

6 NAJSNAŽNIJIH SIMBOLA NA SVETU– Odaberite svoj i otkrijte šta je potrebno VAŠOJ DUŠI

26. ožujka 2019. 0 By Admin 1

5. Ouroboros

Ouroboros je stari ezoterični simbol i značenje mu nije sasvim bezazleno. To je podsjetnik na karmu i beskrajni kontinuum vremena.

Ako ste odabrali Ouroboros, morat ćete iskreno razmotriti svoju Karmu.

Morate napraviti neke promjene budući da ste zarobljeni u beskrajnoj petlji gdje se ništa nikad ne mijenja. Zašto se to ne mijenja? Zato što ne želite promijeniti.

 

Razbijanje kruga Ouroborusa je razbijanje kruga utjelovljenja i ulaska u blagoslovljenu Nirvanu.

Što učiniti: Razmotrite što iznova i iznova činite pogrešno i promijenite to – možete razriješiti karmu pomoću čarolije čišćenja! Možete također saznati nešto više o prošlim životima i vidjeti gdje ste pogriješili.

 

 

6. Skarabej

Skarabej je jedan od najpoznatijih simbola drevnog Egipta. Drevni Egipćani vjerovali su da skarabeji dolaze iz podzemlja, gdje obitavaju preminuli.

Zato, ako odaberete taj simbol, morate kanalizirati mudrost vaših prošlih predaka.

 

Skarabejii se smatraju “živim” simbolima, stalno možete tražiti vitalnost, ponovno rođenje i bolje zdravlje za sve koje volite pa čak i za sebe same. Ako odaberete Skarabeja, vi žudite za vitalnošću.

Što učiniti: ako je to vaš izbor onda morate pronaći način da obnovite svoju energiju. Vjerojatno biste trebali početi jesti zdravije i poboljšati ritam spavanja.

Skarabej je poziv da pazimo na sebe, ali također i da ne zanemarimo mudrost naše prošlosti (predaka).

Stranice: 1 2 3