DNEVNI HOROSKOP za 27. mart: Ribe u zanimljivoj igri flerta, Ovan ima susret sa jednim Rakom, Vaga u strastvenoj vezi sa Škorpijom…

DNEVNI HOROSKOP za 27. mart: Ribe u zanimljivoj igri flerta, Ovan ima susret sa jednim Rakom, Vaga u strastvenoj vezi sa Škorpijom…

26. ožujka 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Posao: Naplata od posla preko privatnog biznisa napokon dolazi. Možete u toku dana da odahnete i da pripremite potrošačku korpu.

 

Ljubav: Ukoliko ste muškarac možete ostvariti ljubavnu vezu sa osobom, koja je približno vaših godina. Ukoliko ste žena očekujte prijatan susret sa jednim Rakom.

 

Zdravlje: Hipohondrija.

 

 

BIK

Posao: Finansijski ne stojite loše osim ukoliko planirate saradnju sa jednom ženom. Budite obazrivi ovaj put. Polje posla vas može opredijeliti da radite posao gdje se dosta piše.

 

Ljubav: Neko od prijatelja vam se zasigurno udvara, danas. Ne odbacujte ovu osobu tek tako, jer vaša Venera ima odličan ambijent u kome bi mogli da ostvarite solidnu avanturu.

 

Zdravlje: Oprez hroničnim bolesnicima.

 

 

BLIZANCI

Posao: Ukoliko očekujete novac drugih ljudi budite uvjereni da ovdje može doći do određenih kočenja, kada je naplata u pitanju. Sačekajte malo bolje aspekte.

 

Ljubav: Očekujte veća dešavanja na polju ljubavi i ne pokušavajte nešto na silu da dobijete, jer za sve postoji vrijeme.

 

Zdravlje: Opuštajte se.

 

 

IZBEGAVAJTE SVAĐE

 

RAK

Posao: Nemojte danas da dođete u sukob sa jednom Škorpijom, jer to vam ne ide pod ruku. Imaćete malu razmiricu sa ovom osobom. Izbjegavajte i Jarčeve.

 

Ljubav: Strastvena ljubavna veza na putovanju je neminovna. Ovdje su jasni pokazatelji za odličnu emotivnu priču sa jednom Ribom.

 

Zdravlje: Uzimajte dovoljno kalcijuma.

 

 

LAV

Posao: Vaše aktivnosti su skoncentrisane na polje turizma, čitanja ili prikupljanja informacije što u suštini zavisi od oblasti, kojom se bavite.

 

Ljubav: Osjećate se jako dobro u zagrljaju osobe na koju često mislite. Želite da se potpuno oslobodite okova od ranije.

 

Zdravlje: Srčanim bolesnicima slijedi veći oprez.

 

 

DJEVICA

Posao: Imate dosta sadržajne aktivnosti u svom poslovnom segmentu i nemate vremena da se bavite drugima. Ono što budete uradili u narednom periodu ne zaboravite da je to temelj vaših poteza za kasnije.

 

Ljubav: Možda se ne odlučite za izlazak, jer ćete morati da se bavite finansijskim temama. Partner može da bude malo ljut.

 

Zdravlje: Pijete možda više vitamina nego što bi smjeli.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3