VAGA, ŠKORPIJA I STRELAC: Horoskop za PROLEĆE 2019. godine!- Jedan znak će upoznati LJUBAV SVOG ŽIVOTA

VAGA, ŠKORPIJA I STRELAC: Horoskop za PROLEĆE 2019. godine!- Jedan znak će upoznati LJUBAV SVOG ŽIVOTA

26. ožujka 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Ljubav i veze

Prva polovica aprila 2019. godine je harmonična u ljubavnom životu. Donosi prilike za ugodne razgovore o planovima o budućnosti s voljenom osobom, za izlaske i druženja, za zajednička putovanja i uživanje u društvu jedno drugog.

 

Vage koje nisu u vezi mogle bi održavati vezu na daljinu ili se zaljubiti u nekog čiji je posao vezan za više obrazovanje ili javnost. Možda se zaljubite u nekog iz inozemstva. Venera, vladar vage, 14. aprila ulazi u vašu 11. kuću odakle pravi opoziciju s Marsom koji je smješten u kući ljubavi. Iznenadna zaljubljivanja su vam na putu a prijateljstva se mogu pretvoriti u strastvenu vezu preko noći. Kod parova koji su dugo zajedno može se probuditi zaigranost i raspoloženje za flertove, dosada nestaje a ljubavni život se zagrijava.

 

Ako duže vremena niste u vezi, budite oprezni, jer bi se mogle zalomiti ljubavi za jednu noć. Nemojte ignorirati očit rizik i niz mogućih neželjenih posljedica koje proizlaze iz kratkih avantura. Iskoristite dan, ali neka to bude racionalno. Od 27. aprila Mars, vladar kuće partnerstva, prolazi kroz vašu kuću ljubavi i retrogradan je. Zbog toga ne bi trebali donositi važne odluke poput ulaska u brak ili razvoda i to nije povoljan period za ulazak u novu vezu. Neke Vage će imati bogatiji društveni život, možda i tajnu vezu, ali budite oprezni!

 

STIŽE USPEH

 

Posao i novac

Na profesionalnom planu tijekom aprila 2019. godine dobro će vam ići, ali u zadnjoj dekadi mjeseca mogli bi izgubiti neke nade ili bi mogli imati iluzije u pogledu posla ili profesionalnog života općenito. Ono što možete je spoznati gdje i kako stojite i što nadalje morate poduzeti. Venera je u kući karijere Vage do 14. maja i nakon toga ulazi u kuću zarađenog novca. Merkur ulazi u kuću karijere 12. maja i prati ga uspeh.

 

To znači da ćete tijekom maja imati puno prilika da se iskažete, izborite i poboljšate svoj status. Vage čiji je posao povezan s uvozom i izvozom, obrazovanjem, javnosti ili pravom, puno će ostvariti.

 

Obitelj bi mogla prigovarati zbog nezadovoljstva vašim odabirom da poslovni život stavite na prvo mjesto ili se roditelji neće slagati s vašim izborom i načinom na koji zarađujete za život. Savjetujemo da nađete način i ostvarite ravnotežu između poslovnog i privatnog života, ali svoj izbor nemojte mijenjati zbog toga što bliske osobe ne razmišljaju na isti način kao i vi. U zadnjoj dekadi mjeseca mogli bi primiti novac koji ste prije nekome posudili ili zaradili ili investirali. S druge strane, iskušenja za pretjeranom kupovinom, koja će goditi vašem egu, bit će dosta, a isto se može dogoditi i voljenoj osobi. Zato dobro promislite što kupujete i da li je to potrebno.

 

 

Moral i zdravlje

Optimistični ste i puni energije, unatoč nekim zdravstvenim problemima koji se mogu pojaviti sredinom mjeseca. Bolovi povezani s reumom ili nekim drugim starijim zdravstvenim problemima mogu vas natjerati u posjet doktoru. Posvetite se više svom zdravstvenom stanju i nemojte odgađati odlazak specijalistu.

 

 

Savjet

Više pažnje posvetite potrebama članova obitelji, ali istovremeno nemojte dopustiti da vas guše!

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3