LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA MARTA: Ribe u problemu, Ovan krije ljubav, Škorpija u opasnoj vezi, Blizanci zauvek odlaze…

LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA MARTA: Ribe u problemu, Ovan krije ljubav, Škorpija u opasnoj vezi, Blizanci zauvek odlaze…

27. ožujka 2019. 0 By Admin 1

Astro prognoza otkriva da li će vaš znak doživeti sreću na romantičnom planu ili razočaranje…

 

OVAN

Ovnovi će do kraja ove nedelje imati potrebu da nameću svoj stav u komunikaciji sa drugim ljudima. To će prilično zasmetati i voljenoj osobi, tako da su moguće razmirice u vezi. Slobodni mogu do kraja nedelje da očekuju novo poznanstvo, a neki pripadnici znaka bi moguli da se upuste u tajnu vezu.

 

 

BIK

Bikovi ove nedelje uglavnom neće biti u ljubavnim neprilikama, a slobodni pripadnici znaka mogli bi imati veoma lep susret ili se ozbiljno zaljubiti. Zauzeti Bikovi mogu osećati napetost kod partnera, ali će se potruditi da za njegove probleme pokaže što više razumevanja.

 

 

BLIZANCI

Blizancima ova nedelja može doneti veliku napetost u ljubavnim odnosima, koja kod mnogih može kulminirati neprijatnim svađama, pa i raskidom. Neko iz okoline dodatno može otežavati situaciju. Slobodni će biti mnogo bolje sreće, jer mogu upoznati neku zanimljivu osobu.

 

 

RAK

Rakovi ove nedelje mogu biti posvećeni obnavljanju partnerskih odnosa.  Naročito ako su u prethodnom periodu oni biti zakomplikovani i uspostavljaju ponovo međusobno poverenje. Slobodni pripadnici znaka imaće prilku da sretnu neku osobu koja ih može očarati. Mnogi su skloni zaljubljivanju.

 

 

LAV

Lavovima ove nedelje postaje prilično burno na emotivnom planu, moglo bi da dođe do ljubomornih i napetih situacija sa voljenom osobom, ali krajem nedelje situacija će se smiriti, pa će i odnosi polako da se vrate u normalu. Slobodni će biti bolje sreće.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3