LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA MARTA: Ribe u problemu, Ovan krije ljubav, Škorpija u opasnoj vezi, Blizanci zauvek odlaze…

LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA MARTA: Ribe u problemu, Ovan krije ljubav, Škorpija u opasnoj vezi, Blizanci zauvek odlaze…

27. ožujka 2019. 0 By Admin 1

 

DEVICA

Device se ove nedelje nalaze u vrlo napetim emotivnim odnosima sa partnerom, a neće biti isključene ni svađe. Mnogi mogu mati porodičnih problema koji će im stvarati veliku tenziju. Slobodni prpadnici znaka mogli bi da upoznaju osobu koja će im se dopasti preko putovanja ili preko posla.

 

 

VAGA

Vage su ove nedelje uglavnom oslobođene napetih i loših uticaja na svoj ljubavni život, tako da treba to da iskoriste i provedu što više vremena sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici znaka mogu nekog upoznati, ali je moguće i da osoba koja im se dopadne ne bude potpuno iskrena.

 

 

ŠKORPIJA

Škorpije ove nedelje svoju emotivnu napetost mogu proživljavati iznutra, tako da će se stalno suzdržavati od konflikta, ali kada jednom eksplodiraju, mogao bi uslediti kraj za nečiju vezu. Neki mogu biti skloni tajnim vezama i ljubavnim aferama, gde može da vlada velika doza strasti i ljubomore.

 

 

STRELAC

Strelčevi ove nedelje mogu osećati veliku napetost u partnerskim odnosima, pa neki neće moći da izbegnu svađe i razmirice. Nekima se neće dopasti način na koji se partner ponaša, pa će mu pružati otpor. Slobodni mogu naići na preperke i odlaganja u svojim ljubavnim željama i planovima.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3