PROŠLOST KUCA NA VRATA! Žene u OVA tri znaka očekuje POSETA BIVŠE LJUBAVI

PROŠLOST KUCA NA VRATA! Žene u OVA tri znaka očekuje POSETA BIVŠE LJUBAVI

27. ožujka 2019. 0 By Admin 1

April je doneo neke promene na samom početku ali i dalje planete kroje razne ljubavne zavrzlame. Proleće je vreme kada možete baš sve da očekujete. Prema horoskopu žene rođene u ova tri znaka mogu sredinom maja očekivati posetu bivše ljubavi. Planete i zvezde vratiće ova tri znaka u prošlost.

 

 

Evo o kome se radi…    

 

 

BIK

Bikovi će aktivno ući u maj mesec, spremni za nove izazove i nove lepe stvari. Optimizma vam neće nedostajati a sredina meseca će za vas, što se tiče ljubavi biti jako buran. U ovom periodu neće vam faliti pažnje suprotnog pola, bićete jako privlačni. Moguće je da ćete ući u jednu avanturu sa jednom osobom koja će vas jako privući čim je upoznate.  

 

Ipak, pred sam kraj meseca kuca prošlost na vrata. Bikovi mogu do kraja maja očekivati posetu bivše ljubavi koja im je nekada mnogo značila. Susret sa osobom iz prošlosti biće neočekivan i doneće mnoge zbrke u vašoj glavi ali i u srcu. Mesec maj je za Bikove kao švedski sto, imaćete mnogo ljubavnih prilika, doduše neće ih puno biti za ozbiljnu vezu. Ipak ovaj susret sa osobom iz prošlosti poremetiće vam neke planove i uneti pometnju u vaš ljubavni život.    

 

 

STARA LJUBAV NEMA ZABORAVA

 

DEVICA

Devica će imati zanimljiv period u ljubavi pred sobom. Zauzete Device će jako uživati u ljubavi do kraja meseca. Oni zaljubljeni takođe će imati jako interesante trenutke na polju ljubavi. Oni koji su čežnjivi i pate za nekim, e njima sudbina šalje upravo ono za čim toliko žude.  Mnoge Device će razmišljati o nekome koga su voleli i maštati o susretu sa tom osobom. Period do kraja meseca maja doneće Devicama upravo to, susret sa osobom iz prošlosti. Postoji jedna osoba koja vas je mnogo volela ali vas voli i dalje. Vi verovatno ne znate za to, ali ona će odlučiti da vam ipak prizna osećanja i kaže da vas nikada nije prebolela i da vas želi nazad.  

 

Ovaj susret će za mnoge Device značiti pomirenje sa starom ljubavi i početak jedne nove veze. Važno je da budete iskreni prema sebi i da znate šta tačno želite, ne dozvolite da vas neko povredi dvaput na isti način. Kako god da birate budite oprezni i birajte srcem.    

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2