Prvo što vidite na SLICI otkriva za čim vaše SRCE NAJVIŠE ŽUDI!

Prvo što vidite na SLICI otkriva za čim vaše SRCE NAJVIŠE ŽUDI!

27. ožujka 2019. 0 By Admin 1

4. Što ste prvo vidjeli?

Ekaterina Gapanovich

Drveće: Imate snažnu intuiciju i uvijek joj vjerujete. Imate vrlo opuštenu osobnost i volite provoditi vrijeme u tišini ne radeći ništa.

 

Tigar: “Ne izazivaj nevolje ako te nevolja ne muči.” Imate vrlo jak um i nakon što donesete odluku, ništa vas ne može dovesti do toga da posumnjate je li to ispravno.

5. Što ste prvo vidjeli?

Ekaterina Gapanovich

Drveće: Vaša beskrajna energija je nevjerojatna. Spontani ste i uvijek ste spremni istraživati ​​nova mjesta. Ne možete imati dva potpuno ista dana.

 

Lice: Volite imati sve isplanirano. Nakon što je svaka sitnica dobro isplanirana i kada znate što se događa sutra, sljedeći tjedan ili čak idući mjesec, osjećate se sigurno i udobno.

 

 

6. Što ste prvo vidjeli?

 

Saksofonist: Vi ste društveni leptir i središte svake zabave. Nije ni čudo da svatko želi biti vaš prijatelj. Samo nemojte zaboraviti da povremeno trebamo pauzu kako bismo se napunili.

 

Lice: Velike bučne zabave nisu za vas. Zapravo, često se stvarno emocionalno i fizički iscrpljujete kada se dugo vremena nalazite u velikoj skupini ljudi.

7. Što ste prvo vidjeli?

 

 

Lice: Vi čvrsto stojite nogama na zemlji, lako razgovarate sa svima, razumijete druge i iskreno brinete za njih.

 

Dvije figure: Vrlo ste konkurentni i to vrijedi za sva životna polja, a ne samo za sport ili posao. Što god činili, morate biti najbolji. To su veliki ciljevi, ali zapamtite, čak i najboljima od nas treba odmor.

 

Jeste li zadovolji rezultatom?

 

U svakom slučaju, recite nam nešto o tome u komentarima i podijelite ovaj članak s prijateljima i obitelji.

Stranice: 1 2