DNEVNI HOROSKOP za 30. mart: U život Vodolije ulazi nova osoba, Ribe pred životnim izazovom, kod Bika sve u znaku ljubavi…

DNEVNI HOROSKOP za 30. mart: U život Vodolije ulazi nova osoba, Ribe pred životnim izazovom, kod Bika sve u znaku ljubavi…

29. ožujka 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Danas će se u vama sudariti romantika i duhovna strast, a vi ćete želeti da ih iskoristite i uživate. Možda je vaš partner dohovno posvećen kao i vi i krećete se zajedno ka istom cilju? Većina strasti koju osećate potiče iz vašeg najdubljeg osećaja. Ukoliko ste kreativni u bilo kom smislu iskoristite ovaj dan da zabeležite romantične trenutke koji ćete pamtiti čitav život.    

 

 

BIK

Ukoliko ste u vezi, očekujte da se ona danas podigne na viši nivo. Moguće je da ćete se vi i partner obavezati na vernost, ili veriti ili odrediti datum venčanja. Ukoliko ste već venčani, možda odlučite da imate dete. Ukoliko niste u vezi, očekujte da ćete sresti nekoga i to vrlo uskoro. Spremni ste i šaljete jasne signale oko sebe. Ovo je veoma važan dan za sve pripadnike vašeg horoskopskog znaka.      

 

 

BLIZANCI

Danas biste mogli dobiti poziv da posetite neki društveni događaj. To bi mogla biti prilika da upoznate nove ljude koji vam mogu pomoći u karijeri u nekom smislu ili koji se bave nečim što je vama interesantno. Imate dovoljno energije i entuzijazma da se priključite razgovorima, govorite iz srca i kažete šta mislite. Uživajte.  

 

RAK

Posedujete neiskorišćen talenat koji će danas dobiti priliku da se pokaže. Nećete biti isgurni da li da iskoristite taj talenat i radite na novim veštinama koje vam mogu pomoći da ostvarite ono što želite. Nemojte puno razmišljati, jer ovo je dan kada treba to da uradite. Posedujete dovoljno energije i snage da krenete u susret tim izazovima.      

 

LAV

Strast koju osećate danas nateraće vas da radite na svom fizičkom izgledu. Možda odlučite da vežbate, ili povedete računa o ishrani ili eksperimentišete sa frizurom. Šta god da odlučite dobićete željeni rezultat. Ovo je dan prepun sjajne energije i entuzijazma, te ga iskoristite kako biste se sjajno osećali.

 

DEVICA

Uzbuđenje, entuzijazam i jasan cilj obasjaće današnji dan. Pitaćete se svakako odake vam sve to, jer se ništa nije promenilo od juče. Nemojte gubiti vreme na takva razmišljanja samo prigrlite sve to što vam zvezde nude. Započnite projekat. Uzmite časove ili idite na trenig. Ovo je dan izazova i treba da ga iskoristite.  

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3