Horoskop za SLEDEĆU NEDELJU: Ribe prave GREŠKU, Bika očekuje UŽIVANJE U LJUBAVI, Jarcu stiže NOVAC, Škorpija ZAVODI…

Horoskop za SLEDEĆU NEDELJU: Ribe prave GREŠKU, Bika očekuje UŽIVANJE U LJUBAVI, Jarcu stiže NOVAC, Škorpija ZAVODI…

29. ožujka 2019. 0 By Admin 1

 

DEVICA

LJUBAV: Premda emotivno nećete osećati ono ispunjenje koje ste očekivali, vaš pozitivan i vedar stav donosiće vam neke ljubavne bodove. Partner će razumeti vašu povećanu potrebu za društvenošću. Neki će se tako ludo zabavljati sa poznanicima bez nekog naročitog plana.

 

KARIJERA: Nakon što ste rešili jedan problem, odsada ćete raditi s manje napetosti i s više prijatnosti. Ipak, i dalje će se od vas tražiti povećan angažman. Tako će biti još ove nedelje. Zato zasucite rukave i ne postavljate suvišna pitanja.

 

ZDRAVLJE & SAVET: Prošetajte pre spavanja.

 

 

VAGA

LJUBAV: Elokvencija i otvorenost biće vaši aduti za zavođenje osoba suprotnog pola. Ponekad ćete za druge biti neuhvatljivi. Ipak, predajte se onome kog volite, a najviše zato da kasnije ne biste zažalili. Ljubav je možda daleko, ali vi ste tu.

 

KARIJERA: Ključ uspeha u poslu ovih dana nalazi se u saradnji i prihvatanju ponekog kompromisa. Ne terajte po svom jer glavnu reč zasad vode drugi. Budite otvoreni i kooperativni, pa će sve krenuti u dobrom pravcu.

 

ZDRAVLJE & SAVET: Eliminišite frustracije kroz sport.

 

 

ŠKORPIJA

LJUBAV: Oni koji vole, voleće intenzivno, a druga strana će im uzvraćati malo manje intenzivno. Ipak, neka prihvate ono što imaju, jer nismo svi u paru uvek u istoj fazi. Samci će osvajati brzo i lako. Dani su dobri za ljubav i društveni život.

 

KARIJERA: Pogledajte bolje oko sebe i naći ćete mnogo onih koji bi želeli da sarađuju sa vama. Potrebno je da se bolje povežete i osmislite efikasniji organizacioni plan. Kad to uradite, preostaje vam samo da isto sledite. Vi to možete.

 

ZDRAVLJE & SAVET: Analizirajte svoje stavove.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3