Jedan znak PONOVO u zagrljaju BIVŠE LJUBAVI… Ova tri znaka do KRAJA mjeseca očekuju dešavanja koja će im PROMJENITI ŽIVOT!

Jedan znak PONOVO u zagrljaju BIVŠE LJUBAVI… Ova tri znaka do KRAJA mjeseca očekuju dešavanja koja će im PROMJENITI ŽIVOT!

29. ožujka 2019. 0 By Admin 1

Jarac

Vi ste vec neko vrijeme zapali u jedan potpuno usporen i tih tempo, gdje se uopste ne isticite i nekako ste se navikli na takvu ulogu. Ali sve vise pocinjete shvatati da jednostavno nikakve pozitivne rezultate ne mozete postici ako nastavite tako da se ponasate… Osjecate da previse toga propustate i ovo sve je pocelo ozbiljno da vas baca u razmisljanje…  

 

U pravom trenutku se sve desava, stoga pratite sebe i svoje unutrasnje potrebe i u skladu sa njim se i ponasajte.  Nista sto bi znacilo vas mir ili spokoj, uzivanje ili srecu ne moze da bude lose. Previse vremena ste proveli ucahureni u strahu od promjene da je zaista pravo vrijeme da se probudite.   Sada, konacno, mjenjate svoje misljenje, i napokon cete shvatiti koliko je zapravo dragocijen svaki momenat vaseg zivota. Da imate pravo da trazite ono sto vam je potrebno i borite se za ono sto zelite. Ne smijete biti sporedna uloga u svojoj zivotnoj prici..    

 

VELIKE PROMENE

 

Vaga

Za vas je ovaj mjesec bio u znaku zaista prave promjene o kojoj vi vec vjerovatno i razmisljate. Jer vama je dovoljno da samo jednom dodjete na neku ideju. Postajete rob sopstvenih misli, ali u pozitivnom smislu jer ste zaista aktivni kada osjetite da vam je potrebna promjena..   Drage Vage ukoliko ste u vezi i smatrate da vam partner ne pruza dovoljno ljubavi i paznje, morate reci sta mislite i kako se osjecate. Jer ste upravo vi bili inicijator da se sve odvija lagano i svojim tokom…   Mozda je partner jednostavno zelio da postuje bas vasu volju i kada se to desilo vama opet ne odgovara. Razmislite dobro i ako osjecate da bi bili dosta zadovoljniji da izadjete iz ovakvog odnosa, to i uradite..  

 

Medjutim, ukoliko ste u maj mjesec usli kao slobodni, imacete priliku da zapocnete jako zanimljivu ljubavnu vezu krajem meseca. Vezu sa osobom kojoj se dugo vremena dopadate. Veza ce se izroditi iz dugogodisnjeg prijateljstva i zaista bi mogla pokazati da je odlican potez i prava stvar za vas…    

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2