Jedan znak PONOVO u zagrljaju BIVŠE LJUBAVI… Ova tri znaka do KRAJA mjeseca očekuju dešavanja koja će im PROMJENITI ŽIVOT!

Jedan znak PONOVO u zagrljaju BIVŠE LJUBAVI… Ova tri znaka do KRAJA mjeseca očekuju dešavanja koja će im PROMJENITI ŽIVOT!

29. ožujka 2019. 0 By Admin 1

Bik

Mjesec maj za Bikove ce znaciti pobjedu. U smislu da cete uspjeti sebi dokazati da kad nesto zaista jako zelite to i mozete dobiti. Ali samo ako pametno i mudro vucete poteze, brzopletost nikome nije nista dobro donijela. Vase strpljenje je vec bilo pri kraju i nekako taman kada ste poceli razmisljati da mozda trebate odustati. Pojavice se ta potvrdna informacija. Ili odgovor koji ce vas vratiti u igru i bicete jaci nego do sada dva puta…

 

Vi ste jednostavno od zaista prevelike zelje da vam uspije plan bili na neki nacin previse u svemu tome. On je naprosto imao osjecaj da ste opsesivni. Zbog toga nije bio siguran da li zeli da nastavite svoju ljubavnu pricu.  

 

Ali do kraja meseca se situacija mijenja i ako uspijete ostati  hladni da se u njemu probudi ona prava zelja da vas ima. Da ga ponovo zainteresujete a ovaj put to bi moglo biti jace nego ikad. Samo ako ostanete dosljedni svog plana i suzdrzite se neko vrijeme od pokazivanja emocija i osjecanja…  

 

Moci cete vasu vezu oblikovati onako kako vama odgovara a da se u isto vrijeme i on osjeca kao pobjednik…    

 

 

stizumesjecanja

Stranice: 1 2