DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 31. mart: Ovan razočaran, Blizanci u ljubavnom trouglu, Škorpija leči rane, Vodoliji stižu promene…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 31. mart: Ovan razočaran, Blizanci u ljubavnom trouglu, Škorpija leči rane, Vodoliji stižu promene…

30. ožujka 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Osećate se prilično nervozno i razočarani ste jer osećate privlačnost prema nekom ko ne odgovora na vaše udvaranje. U pitanju je osoba koju ste od nedavno upoznali, ali već gajite intenzivne emocije. Harmoničan odnos možete da uspostavite samo sa onim osobama sa kojima uspevate da ostvarite duhovni sklad ili imate zajednička interesovanja.

BIK

Većina predstavnika vašeg znaka u vezi je sa osećajnom, tolerantnom i strastvenom osobom na koju se može osloniti. Ako ste singl i od onih osoba koje vole da koketiraju na javnim mestima i skupovima, bićete u prilici da isprobavate svoj šarm, ali uz opasnost da se bezazleni flert pretvori u nešto mnogo ozbiljnije, što nećete moći da kontrolišete.

BLIZANCI

Ovoga dana, čuvajte se intenzivnih emocija, ali i više od toga, nepromišljenih postupaka. Sve što se tiče ljubavi kod vas će biti prenaglašeno. Nemojte se iznenaditi kada uhvatite sebe da razmišljate i što je još gore, sumnjate u vernost vašeg voljenog bića. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka neka ne ulaze u tajne veze sa zauzetim osobama.

 

BORITE SE ZA SVOJU LJUBAV

 

RAK

Pred vama je jedan veoma uzbudljiv dan, naročito ako ste od onih osoba koje ne vole mnogo da komplikuju svoj život i za koje je ljubav što jednostavnija to lepša. Ukoliko ste u poslednje vreme imali razmirice sa voljenim bićem, bićete spremni da preko mnogo čega pređete i da partneru i sebi pružite još jednu šansu. Ne dozvolite da išta stane na put vaše ljubavi.

LAV

Ovaj dan je izuzetno pogodan za sve predstavnike ovog horoskopskog znaka koji tragaju za partnerom. Danas bi mogla da vam se dogodi fatalna ljubav, pogotovo ukoliko već duži vremenski period niste bili zaljubljeni. Sa druge strane, neko koga smatrate prijateljem ili dobrim kolegom biće razočaran novostima jer potajno gaji simpatije prema vama.

DEVICA

Danas ćete dobiti poziv za prisustvovanje jednoj proslavi, a poželjno bi bilo da ga prihvatite, pogotovo ako znate da ćete biti u društvu većeg broja ljudi. Velike su šanse da ćete imati jedan prijatan susret i prihvatiti udvaranje atraktivne osobe koja će vam se odmah dopasti. Neko zbog koga ste prilično patili u poslednje vreme bi konačno mogao da dobije adekvatnu zamenu.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3