DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 31. mart: Ovan razočaran, Blizanci u ljubavnom trouglu, Škorpija leči rane, Vodoliji stižu promene…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 31. mart: Ovan razočaran, Blizanci u ljubavnom trouglu, Škorpija leči rane, Vodoliji stižu promene…

30. ožujka 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Prethodni nesporazumi sa voljenim bićem danas dosežu svoj vrhunac. Nećete mnogo oklevati jer znate šta treba da kažete i kako da se postavite. Pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su u braku biće u velikoj dilemi kako da se postave prema jednoj osobi iz svog radnog okruženja ko nije od reči, ko je pomalo sklon ogovaranju i da preuveličava događaje.

ŠKORPIJA

Već duže vreme većina predstavnika vašeg znaka ne snalazi se baš najbolje u ljubavi. Vi odbijate sve dobre prilike, a upuštate se u površne avanture sa nekim ko ne može da vam parira. Najbolje bi bilo da neko vreme posvetite isključivo sebi i ličnim interesovanjima. Neke rane još nisu zacelile, a nećete ih preboleti tako što ćete srljati iz jednog odnosa u drugi.

STRELAC

Ukoliko ste završili potragu za idealnom polovinom, danas ćete shvatiti da se vašem partneru dopada vaš imidž diskretne i šarmante osobe na koju se svako može osloniti. Sa druge strane, ako ste nezadovoljni aktuelnom situacijom na ljubavnom planu i nalazite se u vezi koja vas sputava, vreme je da preuzmete inicijativu i okončate agoniju. Zaslužujete samo najbolje.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3