DNEVNI HOROSKOP za 1. APRIL: Bik u velikoj dilemi, Blizanci rizikuju, Rak pod jakim emocijama, Vodolija se kocka u ljubavi…

DNEVNI HOROSKOP za 1. APRIL: Bik u velikoj dilemi, Blizanci rizikuju, Rak pod jakim emocijama, Vodolija se kocka u ljubavi…

31. ožujka 2019. 0 By Admin 1

jarac

POSAO Velika upornost u kombinaciji sa pozitivnom energijom deluje kao uspešna formula u odnosu sa saradnicima. Imate jasne stavove i delujete neumoljivo kada se raspravlja o poslovnim interesima.  

 

LJUBAV Određene okolnosti nateraće Vas da promenite svoje mišljenje, ali ne treba da žurite sa ishitrenim odlukama. Pažljivije analizirajte svog partnera.  

 

ZDRAVLJE Osećate se dobro.    

 

 

vodolija

POSAO Prinuđeni ste da se pomirite sa određenim uslovima ili događajima koji nisu po Vašoj volji. Ali, mudrost je prepoznati povoljan trenutak za uspešnu akciju i prilagoditi se na različite aspekte poslovne saradnje.  

 

LJUBAV Ukoliko zanemarite nečije potrebe, osetićete kontra efekat. Sve što se dešava ima svoju uzročno-posledičnu vezu. Dobro razmislite.  

 

ZDRAVLJE Niste u kondiciji.    

 

 

ribe

POSAO Ponekad je teško proceniti različite aspekte koji utiču na poslovnu klimu. Ukoliko želite da zaštitite svoje poslovne interese prihvatite nečiju asistenciju. Postoje događaji koji zahtevaju udruživanje ili timski rad.  

 

LJUBAV Lakše Vam je da određenu odluku ili odgovornost prepustite svom partneru, ali često se nalazite u situaciji da nemate mnogo izbora.  

 

ZDRAVLJE Moguća prehlada.    

 

astrologija.de

Stranice: 1 2 3