DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 1. APRIL: Blizanci priznaju osećanja, Vaga tuguje, Vodolija pred velikim izazovom…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 1. APRIL: Blizanci priznaju osećanja, Vaga tuguje, Vodolija pred velikim izazovom…

31. ožujka 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Vi i partner imaćete dosta koristi od današnjeg planiranja vaše veze, a sa trenutnim astralnim poravnanjem što više detalja budete uključili u te planove to bolje po vas. Imaćete dosta koristi od nekog zajedničkog projekta jer će vas dosta zbližiti i ogrnuti vas zajedničkim, pozitivnim plaštom. Biće vam drago da ste inicirali takav napor.

BIK

Današnje planetarno poravnanje moglo bi da kreira nekakvo turobno raspoloženje između vas i partnera, gde biste oboje mogli pomisliti da ta veza ne funkcioniše kako treba. Najbolje bi bilo da ne dozvolite da takva osećanja izađu iz vas danas, iako ćete biti pred izazovom da to učinite. Ukoliko je potrebno provedite neko vreme sami i razmislite o svemu. Razgovarajte sutra. Sve će biti uredu!

BLIZANCI

Sa današnjom astralnom enrgijom mogli biste se osećati malo skučeno i vezanog jezika, ali nemojte da vas to zaustavi da kažete svom partneru svoja najdublja osećanja. Ukoliko zajedno planirate da vezu podignete na viši nivo, onda morate reći šta vam je na srcu. Potrebno je oboma! Nemojte biti pesimista jer nećete ništa uraditi!

 

HRABROST JE NAJVAŽNIJA

 

RAK

Trenutna astralna konfiguracija danas je takva da može prouzrokovati ozbiljnije razgovore nego inače. Vi i vaš partner mogli biste razgovarati o veoma zanimljivim stvarima. Imaćete priliku da jednom za svagda rešite neki problem, kao i da se rešite nekih svojih strahova. Preduzimanje takvih koraka znači da vaša veza ide u dobrom pravcu.

LAV

Apsolutno nemate razloga da se povlačite i krijete, osim ako se plašite najgoreg kada je vaša veza u pitanju. Trenutna planetarna konfiguracija je veoma ohrabrujuća i podstiče vas da se usočite sa nečim što vam zadaje dosta problema. Samim tim ćete otkriti da ste dosta toga sami umislili. Budite jaki!

DEVICA

Danas biste se mogli osećati pomalo turobno i strožije nego inače, zbog trenutne astralne energije. Neće biti ničeg konkretnog što će vas uznemiriti, nego samo nešto što je u vašoj glavi i što treba da rešite. Ukoliko imate partnera mogao bi pomisliti da niste zainteresovani, pa ćete morati pokazati da nije u pravu.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3