DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 3. april: Vagi nova ljubav na pragu, Škorpija otkriva osećanja, Ribama stiže lepo iznenađenje..

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 3. april: Vagi nova ljubav na pragu, Škorpija otkriva osećanja, Ribama stiže lepo iznenađenje..

2. travnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Mnogo toga možete da naučite o vašem partneru, ako danas budete pažljivi slušalac. Zvezde favorizuju iskrenu komunikaciju i nežnost u odnosu. Ne pokušavajte da namećete svoje mišljenje ili osuđujete ponašanje voljenog bića. Umesto toga, pružite mu podršku, pokažite da imate razumevanja i da ste tu za njega.

BIK

Umesto da rasipate energiju na bespotrebne rasprave za koje ste raspoloženi već neko vreme, organizujte odlazak u šetnju ili piknik u prirodi. Negativna energija se, u vašem slučaju, najbolje otklanja boravkom na svežem vazduhu. Uživajte u ovom danu i zaboravite, bar na trenutak, na vašu potrebu da vodite glavnu reč.

BLIZANCI

Ovaj dan je pogodan za rešavanje nekih ljubavnih problema. Ako ste se zahvaljujući sopstvenoj nepromišljenosti našli u nekoj neprijatnoj situaciji, ne bi bilo poželjno da zbog toga krivite partnera. Pripadnici ovog znaka koji su u tajnoj vezi ne treba da i dalje u njoj ostaju. I sami ste svesni da za vas u toj priči nema perspektive.

 

DOBRA ZABAVA

 

RAK

Mnogo ćete učiniti za vašu ljubav ako neko vreme provedete u razgovoru sa voljenom osobom. Ne ustručavajte se da podelite vaše najskrivenije želje i tajne. Naravno, učinite to samo ako ste sigurni da nećete povrediti osećanja onog drugog. Mogli biste dobro da se zabavite i na ovaj način još više zbližite.

LAV

Planetarni aspekti favorizuju razgovor na temu zajedničke budućnosti. Ukoliko pored sebe imate patrtnera koji vam u potpunosti odgovara, koji je spreman na kompromise i kojim se ponosite, nema razloga da se ne odlučite na ovaj korak. Popričajte o ovome i saslušajte partnera šta ima da vam kaže.

DEVICA

Previše ste posvećeni vašoj karijeri i zbog toga vam privatni život mnogo trpi. Partner ne može nikako da dopre do vas. Sada više niste u ni malo prijatnoj situaciji, jer mu je strpljenje pri kraju. Da vas ovo ne bi skupo koštalo, koliko još večeras mu priredite romantičnu večeru u vašem domu.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3