DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 3. april: Vagi nova ljubav na pragu, Škorpija otkriva osećanja, Ribama stiže lepo iznenađenje..

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 3. april: Vagi nova ljubav na pragu, Škorpija otkriva osećanja, Ribama stiže lepo iznenađenje..

2. travnja 2019. 0 By Admin 1

JARAC

U jednom razgovoru danas, nipošto ne pokušavajte da se predstavite drugačijim nego što zapravo jeste. Ne zaobilazite istinu, a pogotovo nemojte da preuveličavate neke stvari. Vaša neiskrenost će biti veoma brzo otkrivena. Budite optimistični po pitanju ove veze, druga strana vas simpatiše više nego što trenutno mislite.    

VODOLIJA

Ukoliko ste planirali izlazak u provod sa voljenim bićem, ne očekujte da će se stvari glatko odvijati. Nenadani događaji vam remete planove. Nema razloga za paniku, u pitanju su pozitivne stvari koje zahtevaju vašu pažnju, a tiču se drugih ljudi. Veoma je moguće da ćete imati pozitivnog uticaja na nečiji život.    

RIBE

Potajno uživate da budete šokirani i zatečeni, mada ne volite o tome da govorite. Planete vam danas donose iznenađenje u ljubavi, veće nego što ste ikada i mogli da pretpostavite. Susret sa nekim ko iznutra krije tako originalno viđenje ljubavnog života će vas ostaviti bez daha. U sebi ćete biti impresionirani kao nikada do sada.   horoskopius

Stranice: 1 2 3