Evo za koga se otvaraju vrata BOGATSTVA: 5 znakova koje očekuju USPEH I NOVAC U APRILU 2019. godine!

Evo za koga se otvaraju vrata BOGATSTVA: 5 znakova koje očekuju USPEH I NOVAC U APRILU 2019. godine!

2. travnja 2019. 0 By Admin 1

Mesečni horoskop – evo za koga se u aprilu 2019. godine otvaraju vrata bogatstva!

 

Mesečni horoskop za april 2019. godine – evo koje znakove očekuje uspeh na polju karijere i finansija!

 

OVAN

Na poslu će biti mirnija situacija, više ćete provoditi vreme u planiranju i razmatrati nove opcije. Sve do 17. aprila 2019. godine nećete govoriti o poslovnim planovima. Tek kada ciljevi postanu jasni drugima ćete dati do znanja šta planirate. Od tog datuma Merkur (planeta koja vlada kućom posla i zdravlja Ovna) ulazi u Ovna. Uz Marsa u vašoj 3. kući, Merkur voli pregovore, dodatnu obuku i znanja u svrhu usavršavanja i komercijalne aktivnosti. Za vas će reći da jako dobro znate prezentovati ili prodati proizvod ili uslugu.

 

Ako ste nezaposleni, sada je pravo vreme da se više aktivirate oko traženja novog posla, jer je sreća na vašoj strani. Sunce prolazi kroz vašu 2. kuću (zarađeni novac, privatni izvori), a Venera (vladar te kuće) ulazi u Ovna 20. aprila 2019. godine. Prilika za poboljšanje situacije je pred vama, ali zavisi od toga kako ćete se postaviti. Ovaj mesec mogli bi poboljšati finansijsku situaciju, moguće kroz nezavisan posao ili hobi ili zahvaljujući nekom talentu. Većina Ovnova suočiće se sa nekim starim poslovnim problemima u periodu između 19. i 30. aprila 2019. godine.

 

NAPRAVITE PLAN

Više ih nećete moći izbegavati i moraćete dokazati svoju zrelost, upornost i realan pogled na stvari kako bi ih rešili. Pluton i Saturn kreću retrogradnim hodom u vašoj 10. kući (karijera, društveno-profesionalan status, ciljevi i uspeh) 24. i 30. aprila 2019. godine. Pravi je trenutak da ponovo procenite dugoročne projekte i smer u kojem želite dalje nastaviti, ostavljajući prostora za neke radikalne promene. Razradite strategiju.

 

 

RAK

Mlad Mesec 5. aprila 2019. godine u kući karijere i društveno – profesionalnog ugleda Raka donosi vam potrebnu energiju za ostvarenje uspeha u karijeri ili za izbor novog smera. Imajte na umu da se stvari neće kretati onako brzo kako očekujete. Nemojte ništa požurivati i sve dobro isplanirajte. Tokom aprila Mars (vladar karijere i profesionalnih ambicija Raka) prolazi kroz vašu 12. kuću (žrtvovanje, izolacija, ali i izlečenje). Jupiter je smešten u 6. kući Raka (posao i zdravlje) i kreće retrogradnim hodom 10. aprila 2019. godine.

 

To znači da treba razmisliti o načinu poslovanja, taktikama i strategijama, dugoročnim ciljevima i smeru u kojem želite da se vaša poslovna budućnost razvija. Koristiće vam volontiranje ili borba za prava onih koji se ne mogu boriti sami za sebe, jer vas delovanje puno saosećanja i ljubavi, više nego bilo šta drugo, može dovesti do vrha društvene lestvice. Tako biste mogli naići na neočekivane poslovne prilike.

 

ORGANIZACIJA NA NIVOU

 

LAV

Situacija se popravlja kada govorimo o novcu, sada kad je Merkur u direktnom hodu. Otkritćete nove načine za otplatu starih dugova. Možete se nadati neočekivanoj zaradi od neočekivane poslovne prilike ili poslovnog dogovora ili možda čak i kroz sponzorstvo. Ipak, budite na oprezu kako vas neko ne bi nasamario, nemojte pristajati na sumnjive i potencijalno opasne novčane dogovore, posebno u poslednjoj polovici meseca. Izbegavajte finansijska nagađanja, kockanje, velika ulaganja i bilo kakav dogovor vezan za veliku svotu novca.

 

Ulazite u srećan period 20. aprila 2019. godine, kada Sunce (vladar Lava) ulazi u vašu 10. kuću (karijera i društveno – profesionalan ugled). Bićete u centru pažnje, mogli bi dobiti povišicu na poslu, jer će se vaš trud i talenti prepoznati, a mogli biste da postanete i popularni ili čak slavni. To će se zasigurno odraziti i na novčanu situaciju. Krajem meseca Pluton i Saturn kreću retrogradno kroz vašu 6. kuću (zdravlje i posao). Uprkos uspjehu na poslu, mogli biste da se suočite sa čitavim nizom poteškoća, prepreka i odlaganja. Može se raditi i o prevelikoj količini obaveza koje ste preuzeli na sebe kako biste pokazali i dokazali da to možete. Organizujte se dobro!

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2