Evo za koga se otvaraju vrata BOGATSTVA: 5 znakova koje očekuju USPEH I NOVAC U APRILU 2019. godine!

Evo za koga se otvaraju vrata BOGATSTVA: 5 znakova koje očekuju USPEH I NOVAC U APRILU 2019. godine!

2. travnja 2019. 0 By Admin 1

JARAC

Nećete biti na gubitku ako posao tokom aprila 2019. godine stavite na drugo mesto i više se posvetite porodici, posebno u drugom delu meseca. Iznenadićete se kada vam članovi porodice ponude pomoć i podršku u želji da lakše ostvarite poslovne ciljeve. Možda ćete se odlučiti za rad od kuće, možda premestite posao u kuću ili na lokaciju koja je bliže vašoj kući. Mogli bi dobro zaraditi kroz prodaju nekretnina i u drugom delu meseca kroz manje špekulacije, ali nemojte postati pohlepni. Ako imate dobre poslovne ideje, s lakoćom ćete privući investitore.

 

Nakon 20. aprila 2019. godine sa lakoćom ćete prodati proizvode ili usluge. Tada nemojte zaboraviti na članove porodice i nemojte se udaljiti od njih. Neki Jarčevi će zaključiti da investiranje u dvoje, sa voljenom osobom donosi bolje rezultate. Moguće je neočekivani priliv novca. Uz podršku Marsa i Merkura trebali biste izvući ono najbolje iz situacija, jer vam daju potrebnu energiju da reorganizujete svoj poslovni život i učvrstite temelje na kojima dalje planirate graditi. Mars, smešten u kući posla i zdravlja, donosi više hrabrosti, pa biste mogli postati drugima uzor i inspiracija. Ali, morate se dobro organizovati i nemojte raditi previše poslova odjednom.

 

VELIKI USPEH

 

VAGA

Merkur (do 17. aprila 2019. godine), Venera (do 20. aprila 2019. godine) i Neptun aktiviraju kuću posla Vage. Ako vas zanima posao u inostranstvu, mogli biste naći nešto zanimljivo ovaj mesec ili možete nastaviti studije kako bi imali veće šanse za pronalazak bolje plaćenog posla. Ako imate vlastiti posao, mlad Mesec 5. aprila 2019. godine otvara nove prilike za partnerske odnose. Na vašoj listi favorita mogu se naći prijatelji ili grupa prijatelja. Najviše uspeha ostvariće Vage koje žele početi aktivnosti koje uključuju konsultacije ili odnose sa javnošću.

 

Tranziti planeta u prvoj polovini meseca ukazuju na mogućnost pronalaska partnerstva u inostranstvu ili razvoj dugoročnog projekta u inostranstvu. Dobro ćete se snalaziti sa novcem, imaćete materijalnu podršku od voljene osobe i od porodice ili možda od fondova ako razmišljate o razvoju vlastitog posla. Ipak, bilo bi najbolje da izbegavate da zavisite od nekoga ili nečefga finansijski. Ako još uvek živite sa roditeljima, pokušajte da se osamostalite. Nađite vlastiti put u svom životu do materijalne nezavisnosti. Vage koje rade na kući ili renoviraju proći će kroz teži period od 24. aprila 2019. godine kada Pluton i Saturn kreću retrogradnim hodom

 

 

Izvor: Tarot horoskop

Stranice: 1 2