HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA APRIL: Bikove čeka iznenadna sreća, Ovnovima slede neprilike, dok se Škorpijama smeše darovi…

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA APRIL: Bikove čeka iznenadna sreća, Ovnovima slede neprilike, dok se Škorpijama smeše darovi…

2. travnja 2019. 0 By Admin 1

LAV: neprilika – iznenadna sreća – neprijatelj

Ljubav

Lavovi u emotivnim vezama i brakovima će ići iz krajnosti u krajnost. U jednom trenutku ćete funkcionisati skladno, u pravom partnerstvu….da bi već u sledećem dozvolili da se vaša povezanost uruši kroz neke napetosti i tenzične trenutke. Naročito će druga dekada meseca biti pod problemima, jer bi se tada mogla pokrenuti i pitanja vernosti. Ko će koga tu optuživati za flertovanje, to je već pitanje, ali sigurno je da nećete moći da budete mirni. Takođe, neke osobe sa strane se tada mogu umešati i pokvariti vam odnos. Najbolje ćete funkcionisati onda kada ste oboje obuzeti svojim poslovima, ali i ako element strasti aktivirate. Slobodnima je ovo vreme za avanture, mesta za stabilnu vezu sada nema.

 

Posao

Period poslovnih promena je pred vama. Doduše, to ne znači da će te promene biti lagane, nekima od njih ćete biti više nego zadovoljni, onim drugima baš i ne. Moguća je nestabilnost u partnerstvima i sklonost drugih da izbegavaju obaveze prema vama. U komunikaciji ćete biti nestrpljivi i skloni ubeđivanju da je jedino vaše mišljenje ispravno. Ipak, i pored svega ovoga, Lavovi mogu proširiti svoje trenutne saradnje, ali se angažovati i oko novih poslovnih projekata. Nekima od vas sledi i unapređenje i prelazak na višu poziciju u drugoj dekadi aprila. Mogućnost za neke iznenadne dobitke stoji.

 

Zdravlje

Starijima problemi sa krvnim sudovima i variranjem pritiska. Lavovima generalno stoji mogućnost za povrede na radnom mestu ili u obavljanju svakodnevnih aktivnosti.

 

 

DEVICA: putovanje – iznenadna sreća – neprilika

Ljubav

Emotivni segment onima koji su zauzeti je prikazan dosta dobro i najbolje ćete funkcionisati u prvoj dekadi aprila. Tada postoje mogućnosti za veću povezanost, zajedničke aktivnosti i planove. Nastavite na ovaj način i ceo mesec ćete izgurati bez veće problematike. Međutim, kod pojedinih Devica, druga dekada ovog meseca može doneti ulazak u jednu impulsivnu, strasnu aferu koja će vas svakako destabilizovati. Iako partner u ovom periodu neće ništa konkretno otkriti, primetiće po vašem ponašanju da nešto ne funkcioniše kako treba. Oni koji su slobodni dobili su „udar“ jedne podsticajne energije koji će ih gurnuti u flertove i jaču komunikaciju sa suprotnim polom. Ne žurite i ne ulazite u avanture i kombinacije, jer će sve ostati samo na tome.

 

Posao

Prve dve dekade aprila doneće Devicama velike mogućnosti za proširenje poslovanja, naročito ako radite sa strancima ili se bavite poslom koji je skopčan sa većim brojem poslovnih putovanja. Podržane su i trgovina i komercijala. Sredinom meseca slede neke velike promene, mogućnosti i šanse za napredovanje ili za brzo rešavanje postojeće problematike. Dobar period i za nezaposlene, ali i za promenu radnog mesta i unapređenje. Tada stoje mogućnosti i za veće finansijske dobitke, moguće čak i preko igara na sreću. Poslednja dekada meseca je problematična, napetost u poslovnom okruženju.

 

Zdravlje

Promenljiv krvni pritisak, a kod onih koji se bave sportom moguće su povrede, čak i lomovi. Koristite prepisanu terapiju ukoliko imate nekih srčanih problema.

 

VERIDBA

 

VAGA: kuća – venčanje – tuga

Ljubav

Slobodne Vage će tokom ovog meseca imati još jedan pokušaj pokretanja odnosa sa bivšim emotivnim partnerom. Malo je onih koji će ovo završiti na zadovoljavajući način. Bolje se okrenite svojim prijateljima i ne izbegavajte društvena okupljanja, jer tom prilikom možete upoznati osobu sa kojom bi se moglo i ostvariti nešto značajnije, ali ćete morati da budete strpljivi, pošto će se sve između vas dvoje odvijati sporo. Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima, pokušavaju da održe stabilnost svojih odnosa. Ipak, primetno je vaše nezadovoljstvo koje nekako ključa ispod površine. I pored ovako statične i pomalo teške situacije, pojedini će razmišljati o podizanju veze na viši nivo. Moguće veridbe ili dogovori o zajedničkom životu.

 

Posao

One rezultate koje želite nećete moći da ostvarite, ali ako se prilagodite trenutnim okolnostima, preguraćete ovaj mesec bez većih problema. pojedinima će biti ponuđen posao koji možda i nije u skladu sa vašim željama, ali trenutno je jedino što je na dnevnom redu. Prihvatite, jer ovo ima šanse da se u budućnosti razvija i može se pokazati bolje nego što to očekujete. Privatni preduzetnici su nezadovoljni sporim napredovanjem projekata koje su pokrenuli. Poslednja dekada meseca vas može zateći u jednoj nepovoljnoj finansijskoj situaciji, kada će opterećenost dugovanjima biti velika.

 

Zdravlje

I dalje je aktuelan pad imuniteta, mada vi pokušavate da uradite nešto po tom pitanju. Starijima mogući problemi sa bubrezima i urinarne infekcije.

 

 

ŠKORPIJA: dar – neprilika – sreća

Ljubav

Sem druge dekade aprila, koja je dosta nestabilna i protkana tenzijom, pred Škorpijama koje su zauzete je lep ljubavni mesec. Voljena osoba čini ono što je u njenoj moći da popravi vaš emotivni odnos, pa nemojte bespotrebno zatezati situaciju i tražiti krivca u drugima. Vaša impulsivnost će stvarati probleme. Ukoliko ste sami, već od ulaska u april krenuće neke lepe prilike za vas. Možda nećete odmah moći da realizujete svoju zaljubljenost, pogotovo što bi sredinom meseca moglo doći do nekih nesporazuma i zbunjujućih situacija, ali sam kraj ovog perioda vam donosi ispunjenost, zadovoljstvo i sreću. Sada možete pokrenuti priču koja ima sve predispozicije da bude trajna.

 

Posao

Dobre prilike su aktuelne i u poslovnom segmentu. Možda ćete od drugog dela meseca imati više problema u svakodnevnom okruženju i odnos sa kolegama i saradnicima baš i neće biti na nivou, ali to vas neće sprečiti da ostvarite ono što ste pokrenuli. Prilike za proširenje postojećih saradnji su pred vama, ali takođe se otvaraju i mogućnosti da se angažujete oko novih partnera i saradnika. Umete da na pravi način priđete ljudima koji su vam bitni. Mesec dosta boljih novčanih prilika i mogućnost da neke obaveze iz ranijeg perioda zatvorite.

 

Zdravlje

Problemi se mogu javiti sa viškom kilograma i manjkom rekreacije. Stomačni deo će naročito biti problematičan, otežano varenje i nadimanje. Izbegavajte slatkiše.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3