HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA APRIL: Bikove čeka iznenadna sreća, Ovnovima slede neprilike, dok se Škorpijama smeše darovi…

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA APRIL: Bikove čeka iznenadna sreća, Ovnovima slede neprilike, dok se Škorpijama smeše darovi…

2. travnja 2019. 0 By Admin 1

Strelac: poruka – vernost – čežnja

Ljubav

Iako je onima u emotivnim vezama i brakovima povoljan period za razvoj odnosa, ipak bi trebalo obratiti pažnju na poslednju dekadu aprila, kada se u vaš odnos može donekle uvući jedna vrsta distanciranosti i rezervisanosti. Moguće je da je u pitanju problem oko jedne osobe koja pokušava da se umeša u vašu vezu. Izbegavajte sve ono što bi u partneru moglo da izazove sumnju. Ukoliko ste sami, potreba da se aktivirate je sada jako izražena. Nova poznanstva su pred vama, moguće da ćete ući u kontakt sa osobama sa kojima postoji razlika u godinama. Poznanstvo preko prijatelja ili rodbinskih odnosa. Oni koji ne žele vezivanje, ulaziće u avanture. Mogućnosti za mešanje ljubavi i prijateljstva.

 

Posao

Prvo bih naglasila da u prvom delu aprila nezaposleni imaju velike šanse da pronađu nešto kvalitetno za sebe. Moguće je da će vam prijatelj preporučiti neki posao ili garantovati za vas. Generalno je ovo Strelčevima dobar period kada je moguće ponovo pokrenuti poslove koji su bili u zastoju. Takođe imate mogućnosti i za reprogramiranje nekih dugovanja ili sklapanje dogovora oko otplate na rate. I privatni segment je u usponu i vama krajem meseca sledi veća naplata potraživanja. Noviteti će biti aktuelni u prve dve dekade meseca, kada možete ostvariti uspešnu saradnju sa jakim klijentom. Veći prilivi novca.

 

Zdravlje

Naglašena je potreba da se više krećete i smanjite količine hrane koju unosite. Starijima problemi sa kičmom, kod mlađih stomačna regija.

 

 

JARAC: ljubavnik – istina – poseta

Ljubav Emotivni odnosi i brakovi imaće dobar početak u aprilu, komunikacija između vas i voljene osobe je baš kako treba, lako dolazite do dogovora i evidentan je porast ljubavi. Od drugog dela meseca neke bi priče mogle pokvariti vašu vezu, jer postoje mogućnosti ogovaranja i mešanja drugih u vaš odnos. Pokušajte da mirno razrešite sve nedoumice između vas i voljene osobe. Kod pojedinih bi tokom ovog perioda moglo doći do razgovora o podizanju veze na viši nivo. Slobodni Jarčevi imaju lepe emotivne prilike, jer sada postoji šansa da osvojite osobu oko koje se već duže vreme angažujete. Ono što je potrebno je da se malo više opustite i date do znanja drugoj strani da ste zainteresovani.

 

Posao

Generalno, stoje vam mogućnosti za dodatne i honorarne poslove, ali ovi dani daju priliku i nezaposlenima da se aktiviraju u većoj meri. Možda nećete dobiti stalan posao ili će ovo radno mesto biti neka vrsta prelaznog rešenja, ali bolje da se radi nešto nego ništa. Prvi deo meseca je dobar za komunikaciju sa saradnicima i otvaranje novih mogućnosti u poslovnim saradnjama. U drugom delu bi već trebalo da se više okrenete obavezama koje dugo čekaju na vas. Neke poslove koje ste otpočeli morate privesti kraju jer vas nepotrebno zadržavaju i oduzimaju vam dragoceno vreme.

 

Zdravlje

Mogući su problemi sa očima. Takođe, mogu se aktivirati i neke hronične tegobe, naročito starijima. Obratite pažnju na kičmu.

 

AVANTURA

 

VODOLIJA: čežnja – dete – nesreća

Ljubav

U emotivnim vezama i brakovima ponašanje i vas i voljene osobe je dosta promenljvo. Kao da ne možete da se stabilizujete u potpunosti, pa ćete varirati od potpune predanosti, do totalnog razmimoilaženja. Pojedine Vodolije mogu biti optužene i za flertovanje, a da li je ovo zaista i istina, znate samo vi. Potreban vam je nov početak, ali on u ovom periodu neće biti lagan ako se budete tvrdoglavo držali svojih stavova i ako ne budete spremni na kompromis. Onima koji su slobodni i pored želje za pravom ljubavlju i vezom, otvaraju se samo avanture. Nemojte se zanositi – priče koje pokrećete teško da mogu ići ka nečemu ozbiljnijem. Ili budite svesni toga, ili produžite dalje i spremite se da čekate.

 

Posao

Neke šanse koje vam se u ovom periodu budu nudile možete propustiti ako ne budete spremni na promene koje su neophodne. Suviše ste se ustalili u nekim modelima ponašanja i teško prihvatate sve ono što je novo, odmah shvatajući to kao atak na svoju ličnost i pokušaj da vas drugi kontrolišu. Nemojte samo otići u drugu krajnost, pa impulsivno reagovati ili ulaziti na brzu brzinu u poslove i sa saradnicima koje niste proverili i o kojima ne znate ništa. Potreba da se finansijski sredite, može vas uvući u rizična ponašanja, pa samim tim i u gubitak.

 

Zdravlje

Starija populacija može imati problema sa krvnim sudovima i pritiskom, dok bi se kod mlađih mogli javiti problemi sa kičmenim stubom.

 

 

RIBE: istina – vernost – udovica

Ljubav

Slobodne Ribe već duže vreme čekaju da se nešto pozitivno dogodi u njihovom ljubavnom životu. Šta god radili, ne okrećite se ka bivšim partnerima i ne tražite utehu u njima, jer je malo verovatno da bi ovaj odnos mogao napredovati. Ostali biste razočarani jako brzo. Vreme za ljubav nije, pa se okrenite druženju i prijateljima. Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili braku, i kod vas je period statičan, bez nekih teških dešavanja, ali i bez ikakvih pravih podsticaja i napredovanja odnosa. Uvukli ste se u neku svoju rutinu, i prosto „otaljavate“ vaš odnos. Vaša vernost može u jednom trenutku biti na ispitu, ali mi izgleda da ćete uspeti da se oduprete ovom iskušenju. Moguće je da će vam neko od prijatelja priznati svoju naklonost.

 

Posao

Poslovni segment je stabilan, ali je vaše nezadovoljstvo prisutno jer su mogućnosti za pokretanje i napredovanje ograničene. Pojedini će u prvoj dekadi meseca i uspeti da ostvare nešto značajnije, ali će ovaj uzlet biti kratkog daha. Ipak, finansijama nećete moći da se požalite, jer će vam davati potrebnu sigurnost u smislu da ćete uspevati da ispoštujete obaveze i vraćate dugovanja kojima ste opterećeni. U trećoj dekadi aprila možete shvatiti da neke osobe nisu blagonaklone prema vama (iako ste dugogodišnji saradnici) i da pokušavaju da umanje vaš doprinos u jednom poslovnom projektu.

 

Zdravlje

Suviše malo se krećete, suviše malo pažnje posvećujete svom organizmu. Treća dekada meseca može doneti značajniji pad imuniteta.

 

Izvor: mojastrolog.rs

Stranice: 1 2 3