ŽELIŠ STARU LJUBAV NAZAD? Izaberi JEDNU kartu i saznaj kako da te ON PONOVO ZAVOLI

ŽELIŠ STARU LJUBAV NAZAD? Izaberi JEDNU kartu i saznaj kako da te ON PONOVO ZAVOLI

2. travnja 2019. 0 By Admin 1

NE STOJ U MESTU

 

KARTA BROJ 2

Tarot karta broj dva predstavlja i sibolizuje tvoje srce, koje je dosta rastrzano, zapetljala si se u zacaranom trouglu??? Jako je tesko balansirati u drustvu u kojem su se izrodile emocije,ponasati se kao da ne osjecas nista.

 

Sada na momente postajete stranci a to je zadnje sto zelite, pa dolazite u situaciju da ne znate sta dalje da radite. Odgadjas razgovor, odgadjas susret sa realnoscu, plasis se da budes iskrena, previse lako propustas prilike. Prestani to da radis i angazuj se da se pokrenes jer srecu shvatati tako kao ti, nije ni malo dobro, pokreni se , tvoj je zivot u pitanju.  

 

Dopusti sebi i da ti se dese neke iznenadne stvari. Mozda je tu kljuc ostvarenja tvojih snova samo ti je potrebno da stisnes petlju i odlucis se na korak dalje. Plasis se da ne pokvarite odnos koji sada imate, istina jeste cesto teska i komlikovana.

 

Ali kada se radi o ljubavi tu nema mnogo dileme, ili jeste ili nije… Pravite se kao da se nista nije dogodilo a ni jedno ni drugo o tome ne prestajete razmisljati… Napravi mali korak, daj mu do znanja da ga zelis, cekate oboje pravi trenutak, a pravi je svaki…  

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3