ŽELIŠ STARU LJUBAV NAZAD? Izaberi JEDNU kartu i saznaj kako da te ON PONOVO ZAVOLI

ŽELIŠ STARU LJUBAV NAZAD? Izaberi JEDNU kartu i saznaj kako da te ON PONOVO ZAVOLI

2. travnja 2019. 0 By Admin 1

KARTA BROJ 3

Ako je tvoj izbor Tarot karta broj tri, ti si se jako zagrijala za nekog. Kada pocnes da razmisljas ti ne znas da prestanes, vec neko vrijeme ti nikako ne izlazi iz glave… On tu tvoju ljubav samo pretpostavlja ali zbog tvog pristupa nije mu bas jasno sta ti zelis i hoces od njega.

 

Kada je on tu, ponasas se potpuno hladno i ko fol nezainteresovano. Bukvalno izgaras od zelje da ponovo budete zajedno, postoji jaka obostrana hemija koja se ne moze sakriti.  

 

Igra TOPLO – HLADNO moze kad se muvas s nekim ali kad imas nekog sa kim si vec nesto imala. Ako ga toliko volis ne prepustaj nista slucaju. Nije ispod casti voljeti i biti direktan jer kada je ljubav u pitanju ne vaze nikakva pravila niti kalupi. Prati ono sto ti tvoje srce govori i neces pogrijesiti, jer bice ti zao ako on izgubi strpljenje i pronadje ljubav na drugom mjestu.  

 

Pokazi da ti se dopada, posalji signal ili pogled, uhvati ga u zamku da ne zna sta ga je snaslo…

Neodlucnost pravi veliku pometnju… Imas dobre izglede sto se tice cijele situacije, samo je potrebno da se odvazis. Ocigledno prvo priznas sebi sve sto osjecas i pomiris se sa tim..  

 

Ne bjezi od ljubavi…

 

  stizumesjecanja

Stranice: 1 2 3