DNEVNI HOROSKOP za 4. april: Buran dan za Vage, Device prate srce, Lav u dilemi, Rak u ljubavnim problemima…

DNEVNI HOROSKOP za 4. april: Buran dan za Vage, Device prate srce, Lav u dilemi, Rak u ljubavnim problemima…

3. travnja 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Budite spremni za emotivne reakcije ako budete previše posesivni prema svom partneru danas. Pitanje slobode naspram posvećenosti, moglo bi da uzburka stvari do te mere da će postati pitanje dali ćete ostati zajedno u vezi ili ne. Možda su ta osećanja koja imate samo vaši unutrašnji strahovi kroz koje pokušavate da shvatite trenutnu situaciju u kojo se nalazite.    

ŠKORPIJA

Možda se osećate pritisnuto sa svih strana i ne vidite izlaz. To deluje na vas na takav način da se osećate odgovornim za neki događaj koji se desio u vašem životu. Zapamtite da je kada je u pitanu partnerstvo, potrebno je dvoje da bi se došlo do nekog dogovora, nemojte svaljivatu svu krivicu na sebe.    

STRELAC

Vaše emocije danas mogu biti prilično jake. Možda ćete otkriti da čega god da se dohvatite emocije će se intezivno umešati. Budite oprezni u razgovoru sa ljudima, razmislite prvo koga vaše reči i na koji način mogu da povrede. Važno je da budete osetljivi na dešavanja oko vas. Budite otvoreni za stavove drugih i njihov način razmišljanja.    

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3