DNEVNI HOROSKOP za 7. april: Jarcu stižu zanimljive vesti, Blizanci će se razočarati, Ovna čeka divan dan…

DNEVNI HOROSKOP za 7. april: Jarcu stižu zanimljive vesti, Blizanci će se razočarati, Ovna čeka divan dan…

6. travnja 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Danas biste mogli da se osećate pomalo iscrpljeno zbog raznih emotivnih i fizičkih stresova proteklih dana. Usporite malo, ukoliko možete. Ovo nije dan za započinjanje novih projekata. Nesporazumi bi mogli da vas unervoze, zato se trudite svim silama da ostanete pribrani. Nemojte brinuti, jer ne postoji ništa sa čim vi ne možete da se izborite.

ŠKORPIJA

Uznemiravajući snovi ili nervoza danas bi mogli da vas opsednu i da prouzrokuju razmišljanje o tome šta će vam se loše desiti. Pustite to! Ako nešto treba da krene naopako, onda to verovatno nije ništa važno. Nedavni događaji prouzrokovali su takvo raspoloženje, međutim, vi ste spospobni da se izdignete iznad toga i poslušate svoju intuiciju.

STRELAC

Uznemirujuća dešavanja u krugu porodice ili jednog člana, mogli bi da izazovu stres. Vrlo je moguće da je to nešto nevažno, kao što je popravka neke instalacije ili slično. Ukoliko vidite da je član porodice uznemiren, budite spremni na razgovor i time mu pomognete. Ukoliko je to veći problem, uskačite sa pričom odmah!

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3