DNEVNI HOROSKOP za 7. april: Jarcu stižu zanimljive vesti, Blizanci će se razočarati, Ovna čeka divan dan…

DNEVNI HOROSKOP za 7. april: Jarcu stižu zanimljive vesti, Blizanci će se razočarati, Ovna čeka divan dan…

6. travnja 2019. 0 By Admin 1

JARAC

Nemojte se iznenaditi ako budete imali dosta posetilaca danas. Rođaci ili saradnici mogli bi biti neraspoloženi tražeći vašu pomoć. Imajte ne umu da problem ne dolazi od vas i nemojte se toliko uznemiravati. Dezinformacija bi mogla da stigne putem maila, telefona ili pošte. Proverite činjenice pre nego što odlučite da se nervirate.

VODOLIJA

Današnji nizak bioritam mogao bi da prouzrokuje depresiju. Skloni ste sumnji u sopstvene ciljeve i ambicije. Ne dozovolite da vas to obori. Sve je daleko bolje nego što se vama čini. Prihvatite činjenicu da danas sve preuveličavate, a sve što radite, radite najbolje što možete. Izađite večeras i zabavite se!

RIBE

Danas vam komunikacija sa prijateljima ili porodicom neće ići od ruke. Neobično raspoloženje zatvorenosti moglo bi da vas malo udalji od svih. Mogli biste da pokušate da se fokusirate na posao, posebno ako niste sigurni šta želite da radite. Ovo je idealan dan da se posvetite čitanju ili učenju. Kako dan bude odmicao tako će vam se glava razbistriti i povratiti entuzijazam.

Stranice: 1 2 3