DNEVNI HOROSKOP za 8. april: Vodolije očekujte poziv, Bik pred izazovom, Raka stižu promene, Jarca čeka velika odluka…

DNEVNI HOROSKOP za 8. april: Vodolije očekujte poziv, Bik pred izazovom, Raka stižu promene, Jarca čeka velika odluka…

7. travnja 2019. 0 By Admin 1

JARAC

Ukoliko ste u vezi, očekujte da se ona danas podigne na viši nivo. Moguće je da ćete se vi i partner obavezati na vernost, ili veriti ili odrediti datum venčanja. Ukoliko ste već venčani, možda odlučite da imate dete. Ukoliko niste u vezi, očekujte da ćete sresti nekoga i to vrlo uskoro. Spremni ste i šaljete jasne signale oko sebe. Ovo je veoma važan dan za sve pripadnike vašeg horoskopskog znaka.

VODOLIJA

Danas biste mogli dobiti poziv da posetite neki društveni događaj. To bi mogla biti prilika da upoznate nove ljude koji vam mogu pomoći u karijeri u nekom smislu ili koji se bave nečim što je vama interesantno. Imate dovoljno energije i entuzijazma da se priključite razgovorima, govorite iz srca i kažete šta mislite. Uživajte.

RIBE

Posedujete neiskorišćen talenat koji će danas dobiti priliku da se pokaže. Nećete biti isgurni da li da iskoristite taj talenat i radite na novim veštinama koje vam mogu pomoći da ostvarite ono što želite. Nemojte puno razmišljati, jer ovo je dan kada treba to da uradite. Posedujete dovoljno energije i snage da krenete u susret tim izazovima. horoskopius

Stranice: 1 2 3