DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 10. april: Škorpija ponovo zavodi, Jarac se vraća u igru, Bik bi mogao ući u tajnu vezu..

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 10. april: Škorpija ponovo zavodi, Jarac se vraća u igru, Bik bi mogao ući u tajnu vezu..

9. travnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Kad je reč o porodici, ovo je izuzetno radostan dan za sve pripadnike ovog horoskopskog znaka, a naročito za one koji su u braku. Bićete mnogo posvećeni deci, a to vam je, generalno i najvažnije.

 

Ukoliko još uvek niste pronašli svoju srodnu dušu, ne zanemarujte mogućnost jednog novog poznanstva. Danas prihvatite sve pozive za druženja.

 

 

BIK

Ovaj dan sa sobom donosi izvesne probleme u ljubavi. Ne dozvolite da se iko meša u vašu vezu, pogotovo ne porodica. Vaš partner je samo vaš izbor. Takođe, izbegavajte rasprave sa voljenim bićem, a ako do njih ipak dođe, potrudite se da ostanete pribrani.

 

Bilo da ste sami ili u braku, oduprite se izazovu tajne veze, jer vas to kasnije može skupo koštati.

 

 

BLIZANCI

Najbolji savet za vas kada je ljubav u pitanju je da obuzdate vaš temperament i čuvate se naglih reakcija. U protivnom, potrošićete mnogo vremena, ali i energije da izgladite situaciju.

 

Osećanja su vam danas, ali i ovih dana izuzetno intenzivna i najvažnije je da izbegavate konfliktne situacije. Posvetite se nekim hobijima ili nađite drugi način da kanališete visak energije.

 

LJUBAVNI PROBLEMI

 

RAK

 

Na ljubavnom planu očekuju vas manji problemi, ali je vaš ljubavni život, generalno, sada mnogo mirniji. Do opšteg poboljšanja je došlo jer ste radili na toleranciji i kompromisima.

 

Uz vaše lično zalaganje, ali i trud partnera, ostvarujete željenu stabilnost u vezi. Ukoliko ste još uvek singl, moguće je da će se neko interesantan pojaviti na vašem radnom mestu.

 

 

LAV

Rad na sebi i postignute promene u pozitivnom smeru kada je vaša ličnost u pitanju, odražavaju se i na polje ljubavi. Ako ste u vezi, danas vas očekuje mnogo zabave i slatkih ludosti sa partnerom. Ako još uvek tragate za voljenim bićem, moguće je da ćete povući neke radikalne poteze.

 

Sastanci koji će se odigrati u narednim danima obogatiće vam život.

 

 

DEVICA

Ulažete mnogo napora da poboljšate vaš ljubavni život. Jedan sustret sa osobom koja vas je od nedavno zaintrigirala unnosi optimizam u vaš život, ali i nervozu. Samci bi mogli započeti novu vezu ili unaprediti prijateljstvo u ozbiljnu vezu.

 

Mnoge stvari su vam moguće ovog dana, ako ste spremni da rizikujete. Imajte vere u sebe!

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3