Izaberi jedan CVET i saznaj šta će ti SUDBINA USKORO DONETI

Izaberi jedan CVET i saznaj šta će ti SUDBINA USKORO DONETI

9. travnja 2019. 0 By Admin 1

Lotos 4

Vaš je život u posljednje vrijeme bio u neredu i ako vas je ovaj lotos privukao, dobro ste svjesni toga. Osjećate se razdraženo i nesposobni ste kretati se naprijed. Nemojte se skrivati, nema razloga za strah od tuđeg mišljenja.

Kada se osjećate ovako, trebate učiniti suprotno od onoga što biste inače činili. Umjesto da se predate melankoliji, trebate pokušavati stvoriti nova sjećanja i izgraditi istaknutije veze. Provedite vrijeme s ljudima koji vas najviše zanimaju i pogledajte gdje stvari idu.

 

PRONAĐITE MIR

 

Lotos 5

Vaš život trenutno ide prilično dobro i iako vam se možda ne sviđa gdje se nalazite i dalje se krećete ispravno. Kako dani prolaze, trebali biste kultivirati zahvalnost za ljude oko vas. Što više vremena provodite s ljudima kojima do kojih vam je stalo, to bolje za vas.

Možda vam usporavanje može pomoći da se stvarno opustite i da olakšate vaš um. U posljednje vrijeme ste opterećeniji nego inače i to se vidi. Nema ništa loše u uzimanju pauze kada se osjećate kao da vam je potrebna.

 

Lotos 6

Vaši emocionalni ožiljci su dublji nego što ste spremni priznati, a to morate prevladati. Problemi koji se odvijaju u vašem umu vas opterećuju i morate raditi na njima. Možda bi vam savjet iz novog izvora pomogao.

Trenutno se ne osjećate dobro u svojoj koži, prestanite se bojati, zakoračite u nepoznato i dajte sebi priliku da napredujete. Stvari s kojima se sada suočavate neće vas moći uništiti ako im to ne dopustite.

Stranice: 1 2