DO KRAJA APRILA: Jarcu će se ispuniti ŽELJA, Ribe i Djevice će imati NOVAC, a Strijelac će se VRATITI svojoj ljubavi…

DO KRAJA APRILA: Jarcu će se ispuniti ŽELJA, Ribe i Djevice će imati NOVAC, a Strijelac će se VRATITI svojoj ljubavi…

11. travnja 2019. 0 By Admin 1

Ali prije svega, ovaj mjesec će posebno dati ovima znakovima Zodijaka, koji su dugo čekali svoje vrijeme, ali se nisu nadali.

 

Blizanci: Što god da se dogodi u vašem životu, ovi događaji će vas uskoro vratiti u život, i sve će postati onako kao što nikada niste sanjali. Travanj/april je za vas početak najupješnijeg perioda godine, tako da neće sve što želite odmah doći u vaš život. Sve počinje s prvim pobjedama i srećom, novim ljudima u okruženju i istinskom ljubavi.

 

 

Vodenjak: Očekuju vas ljubav i uspjeh u onome što smatrate najvažnijim u životu. Sredinom mjeseca, vaše samopouzdanje i hrabrost će vam se vratiti. Ako možete uhvatiti ovo raspoloženje, onda ćete imati sreće u svemu, ne odmah već do početka lipnja/juna.

 

 

Lavovi: Doći ćete na svoje pravo postolje. Uskoro ćete dobiti takvu moć i novac da ostali neće ni povjerovati u to, iako vide koliko radite. Vaš uspjeh je korak dalje od vas. Glavna stvar je strpljenje. Sada ne možete zaustaviti sve, ne možete se žaliti i tražiti pomoć. Sve će vam doći u život i ispast će točno tako da budete zadovoljni.

 

 

Stil.kurir

Stranice: 1 2