VIKEND HOROSKOP: Ovan pravi OGROMNU grešku, Vaga ulazi u TAJNU LJUBAVNU VEZU, Strelca očekuje VELIKA RADOST….

VIKEND HOROSKOP: Ovan pravi OGROMNU grešku, Vaga ulazi u TAJNU LJUBAVNU VEZU, Strelca očekuje VELIKA RADOST….

11. travnja 2019. 0 By Admin 1

Rak treba da oprosti partneru na “sitnim propustima”. Ovnu je potrebno nečije prisustvo, ali za sada dobija samo reči utehe. Jarac u susretu sa bliskom osobom lako može da dobije ono što želi.

Saznajte šta vam zvezde sve poručuju u našem vikend horoskopu!

OVAN

Neko vas navodi na pogrešan zaključak ili na loš izbor. Stoga, ovog vikenda budite oprezniji pred osobom koja ima dvostruka merila ili pokušava da ograniči vaše poslovno-finansijske mogućnosti. Sačuvajte prisebnost duha. Potrebno vam je nečije prisustvo, ali za sada dobijate samo reči utehe…

 

 

BIK

Neizvesnost u poslovnim pregovorima će u narednim danima dodatno uticati na vašu koncentraciju. Izbegavajte različita preterivanja ili neskromne zahteve u susretu sa saradnicima. Partner pokušava da umanji zajedničku tenziju i da vas oraspoloži nekim novim idejama. Pokažite dobru volju i provedite vikend zajedno.

 

 

BLIZANCI

Neko od saradnika očekuje da se strogo pridržavate zacrtanih pravila o poslovnoj saradnji. Nečija rigidnost ili nepoverenje, predstavljaju glavni problem koji vas ometa da konačno završite započeti posao. Važno je da pravilno razumete nečije emotivne želje. Pažljivije analizirajte voljenu osobu ili stvari koje deluju zagonetno.

 

NAUČITE OPROSTITI

 

RAK

Lično dostojanstvo ili veliki ponos vam ne dozvoljavaju da prihvatite nečiju pomoć. Međutim, nalazite se u zabludi i precenjujete lične mogućnosti. Nema razloga za profesionalnu sujetu, kada je potrebno da donesete razumnu odluku. Svi problemi mogu da se koriguju, ali isključivo u dogovoru sa bliskom osobom. Oprostite svom partneru na “sitnim propustima”.

 

LAV

Primećujete da saradnici deluju nezainteresovano za zajednički posao, svako se trudi da zadrži svoju poziciju ili interese. Na sreću, vi imate ubedljiva objašnjenja i argumente za odluke koje sprovodite. Potrebno je da objasnite svom partneru, šta utiče na vašu iznenadnu zabrinutost ili rezigniranost. Nemojte potiskivati svoja osećanja. Provedite vikend sa porodicom, za promenu.

 

DEVICA

Preokupirani ste različitim poslovnim obavezama, što se negativno odražava na vašu koncentraciju ili na zdravstveno stanje. Nemojte dozvoliti nekom da vam nameće nove obaveze ili da remeti vaš uobičajeni način rada. Nema potrebe da prikrivate svoju slabost pred osobom koja vas dobro poznaje. Sve je moguće rešiti uz nečiju emotivnu naklonost.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2