DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 13. april: Vaga u potrazi za ljubavlju, Vodolija zavodi, Blizanci pazite kome verujete…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 13. april: Vaga u potrazi za ljubavlju, Vodolija zavodi, Blizanci pazite kome verujete…

12. travnja 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Vaša seksualnost danas je na vrhuncu. To će vam možda biti jedina misao u glavi. Svaka osoba koju sretnete će probuditi neka osećanja u vama, iako ste možda već u vezi sa nekim. Ako niste u vezi, sada je pravi trenutak da napravite prvi korak. Vaša želja za ljubavlju je jaka, pa bi zato trebali i nešto da uradite po tom pitanju.

ŠKORPIJA

Unesite više strasti u vaš ljubavni život. Počnite tako što ćete biti malo više avanturistički nastrojeni. Što smeliji budete to će i naklonost koju dobijete biti veća. Iako možda više volite da sve isplanirate unapred, vaš ljubavni život je trenutno u fazi gde bi suprotan pristup bio mnogo efikasniji. Budite samouvereni u svoju spontanost kada je u pitanju ljubav.

STRELAC

Skorašnji konflikt koji ste imali će možda probuditi bes u vama. To je izuzetno jako osećanje i možda će vas naterati na svađu. Stanite, izbrojte do deset i usmerite tu energiju koja se nagomilala na drugu stranu. Iskoristite je kao gorivo za svoje romantične poslove. Smirite situaciju tako što ćete provesti noć sa svojom voljenom osobom.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3