HOROSKOP ZA SLEDEĆU NEDELJU: Stara ljubav se vraća Blizancima, Bik odlazi na put, Strelac u problemima, Djevici stižu promjene..

HOROSKOP ZA SLEDEĆU NEDELJU: Stara ljubav se vraća Blizancima, Bik odlazi na put, Strelac u problemima, Djevici stižu promjene..

12. travnja 2019. 0 By Admin 1

Ovan

Potrudite se da se posvetite karijeri. Mislite na planove koje imate. Potrebno je mnogo vremena da se bitne stvari realizuju, ali je sada vreme za postavljanje nekih temelja za celu godinu. Ako nemate ideju kako da brže radite, radite po planu koji imate. Bitno je da ne odustajete. No, imajte na umu da ove nedelje možete imati probleme sa tehnikom. Ne odbijajte pomoć kolega na poslu.

 

 

Bik

Imate dosta ideja na čiju realizaciju dugo čekate. Potrudite se da se usmerite na ostvarivanje ciljeva, budite praktični. Novi kontakti Vam mogu biti od pomoći. Saradnja sa ženama će biti bolja nego sa muškarcima, pa je bolje da muškarce zaobiđete ako je moguće. Moguć je kraći put tokom nedelje.

 

 

Blizanci

Posao mora da bude na prvom mestu, ali jako ste rasejani i napeti. Najviše se brinete zbog novca i nekih stvari koje je trebalo da kupite. Proračunajte sve pažljivo. Pokušajte da budete odgovorniji što se tiče novca. Posvetite se poslu, kako biste misli usmerili na rad. Strastveni ste, ali možda će se neka osoba iz prošlosti javiti, pa razmislite da li je pametno da se viđate sa nekim ko budi loša sećanja. Zauzeti, ne kvarite vezu nepromišljenim potezima.

 

 

Rak

Pričljivi ste i odlično raspoloženi. Usmerite se na pozitivne ljude, gledajte da se okrenete saradnji sa kolegama. Ako ste imali dobru saradnju sa nekim ljudima pre, mogli biste opet da se dogovorite oko svega. Ne treba menjati saradnike, naročito ne sada kada Vam ide dobro. Bitno je da se do petka sve završi što radite, pa onda krenite sa novim stvarima i pazite na rokove. Sve zavisi ove nedelje od drugih ljudi. Imajte strpljenja.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3