HOROSKOP ZA SLEDEĆU NEDELJU: Stara ljubav se vraća Blizancima, Bik odlazi na put, Strelac u problemima, Djevici stižu promjene..

HOROSKOP ZA SLEDEĆU NEDELJU: Stara ljubav se vraća Blizancima, Bik odlazi na put, Strelac u problemima, Djevici stižu promjene..

12. travnja 2019. 0 By Admin 1

Lav

Imate dosta posla, naročito ćete morati da se uozbiljite od polovine nedelje. Bitno je da ne budete negativni, nego da imate pozitivniji pristup radu. Ove nedelje bi bilo dobro da napravite plan rada za celu nedelju, da biste mogli bolje da se organizujete. Poštujte rokove. Ne raspravljajte se sa partnerom oko sitnica, ako ste u vezi.

 

 

Devica

Ne zapostavljajte svoj privatni život zbog obaveza. Ako niste uspeli neke stvari da uradite prošle nedelje, završite ih ove. Usmerite se na sadašnjost, ne treba nikako da vas grize savest zbog kašnjenja, dajte svoj maksimum. Dobro bi bilo da se bavite sportom. Tokom vikenda provedite više vremena sa prijateljima.

 

 

Vaga

Posvetite se porodici. Fokusirajte se na pomoć drugima i izađite nekom u susret. Ne moraju svi da rade ono što ste zamislili. Potrudite se da šetate više, da ne sedite samo u kući, jer će pažnja biti usmerena na privatni život, više nego na poslovni.

 

 

Škorpija

Ove nedelje ste komunikativniji nego inače. Možda ćete konačno otići na neki put koji ste planirali odavno, posetite rođake koje odavno niste videli, pročitajte knjigu koju niste dovršili. Pokušajte da ne odlažete obaveze. Nemojte biti tvrdoglavi, slušajte savete bliskih ljudi.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3