Jedan donosi TAJNU LJUBAV a jedan SUZE I BOL! BUKET CVEĆA koji odabereš otkriće TVOJU SUDBINU do kraja MESECA

Pogledajte sliku na kojoj su tri različita buketa cveća. Koji se vama najviše dopada? Vaš izbor cveća otkriće vam šta vas to očekuje u ljubavi u skorijoj budućnosti. Da li ćete pronaći novu ljubav ili vas čeka težak period…

 

Koji buket ćete izabrati?

BUKET CVEĆA BROJ 1

Ako ste izbarali ovaj buket vi ste jedna nežna duša i imate dobro srce ali puno stvari nosite u sebi. Nikome ne govorite o svojim osećanjima i onome što vas tišti i muči. Svoju bol nosite sami ali ste uvek tu za druge kada je to potrebno. Ako ste u vezi u narednom periodu proći ćete kroz mnoga iskušenja pa će vaša veza biti na jednom velikom testu ljubavi. Sve ono što ste prećutkivali jednom drugom, vi i vaš partner, sada će izaći na svetlo dana. Moraćete sve  karte staviti na sto. Kako ćete odigrati tu igru je o vas. Moraćete da donesete neke odluke jer je vaša veza krenula u jednom pogrešnom smeru.

 

Najvažnije je da budete iskreni prema sebi ali i prema partneru. Šta god bilo budite čovek i odlučite kako je najbolje za sve. Da li spasiti ljubavi ili ipak tu nema pomoći.

 

Oni koji su slobodni će biti u prilici da poznaju jednu jako povučenu osobu koja će im se jako dopasti. Neće znati kako da uspostave kontakt s njom. Pronađite način, budite kreativni i probajte da ne srljate. Neka se stvari odvijaju lagano i sve svojim tokom i sve će biti ok.

LJUBOMORA

 

BUKET CVEĆA BROJ 2

Buket broj dva pokazuje da ste jako sponatana osoba. Volite život i ljude ali sa strahom čuvate svoj mir i najviše cenite odanost. Ako ste u vezi u narednom periodu očekuju vas neka iskušenja u ljubavi. Moguće je da ćete biti preterano ljubomorni ili vi ili vaš partner i to će stvarati tenzije u vezi. Koliko ste sigurni su svoju ljubav, to pitanje treba da postavite sebi…

 

Možda je došlo vreme da se malo preispitate i proverite šta je to što vas koči u vašoj sreći. Postoje li neke stvari koje se mogu popraviti.. Najvažnije je da odolite iskušenjima ako vam je stalo do osobe s kojom ste.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..