Jedan donosi TAJNU LJUBAV a jedan SUZE I BOL! BUKET CVEĆA koji odabereš otkriće TVOJU SUDBINU do kraja MESECA

Jedan donosi TAJNU LJUBAV a jedan SUZE I BOL! BUKET CVEĆA koji odabereš otkriće TVOJU SUDBINU do kraja MESECA

12. travnja 2019. 0 By Admin 1

Pogledajte sliku na kojoj su tri različita buketa cveća. Koji se vama najviše dopada? Vaš izbor cveća otkriće vam šta vas to očekuje u ljubavi u skorijoj budućnosti. Da li ćete pronaći novu ljubav ili vas čeka težak period…

 

Koji buket ćete izabrati?

BUKET CVEĆA BROJ 1

Ako ste izbarali ovaj buket vi ste jedna nežna duša i imate dobro srce ali puno stvari nosite u sebi. Nikome ne govorite o svojim osećanjima i onome što vas tišti i muči. Svoju bol nosite sami ali ste uvek tu za druge kada je to potrebno. Ako ste u vezi u narednom periodu proći ćete kroz mnoga iskušenja pa će vaša veza biti na jednom velikom testu ljubavi. Sve ono što ste prećutkivali jednom drugom, vi i vaš partner, sada će izaći na svetlo dana. Moraćete sve  karte staviti na sto. Kako ćete odigrati tu igru je o vas. Moraćete da donesete neke odluke jer je vaša veza krenula u jednom pogrešnom smeru.

 

Najvažnije je da budete iskreni prema sebi ali i prema partneru. Šta god bilo budite čovek i odlučite kako je najbolje za sve. Da li spasiti ljubavi ili ipak tu nema pomoći.

 

Oni koji su slobodni će biti u prilici da poznaju jednu jako povučenu osobu koja će im se jako dopasti. Neće znati kako da uspostave kontakt s njom. Pronađite način, budite kreativni i probajte da ne srljate. Neka se stvari odvijaju lagano i sve svojim tokom i sve će biti ok.

LJUBOMORA

 

BUKET CVEĆA BROJ 2

Buket broj dva pokazuje da ste jako sponatana osoba. Volite život i ljude ali sa strahom čuvate svoj mir i najviše cenite odanost. Ako ste u vezi u narednom periodu očekuju vas neka iskušenja u ljubavi. Moguće je da ćete biti preterano ljubomorni ili vi ili vaš partner i to će stvarati tenzije u vezi. Koliko ste sigurni su svoju ljubav, to pitanje treba da postavite sebi…

 

Možda je došlo vreme da se malo preispitate i proverite šta je to što vas koči u vašoj sreći. Postoje li neke stvari koje se mogu popraviti.. Najvažnije je da odolite iskušenjima ako vam je stalo do osobe s kojom ste.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2