JUPITER DONOSI PROMENE: Bika će proganjati PROŠLOST, Rak počinje NOVI život, Devica stavlja LJUBAV NA KUŠNJU…

JUPITER DONOSI PROMENE: Bika će proganjati PROŠLOST, Rak počinje NOVI život, Devica stavlja LJUBAV NA KUŠNJU…

12. travnja 2019. 0 By Admin 1

10. travnja Jupiter se počeo kretati retrogradno – ovo će utjecati na sve znakove zodijaka, ali Strijelac, Blizanci i Ribe će to najviše osjetiti! Jupiter inspirira ljude da rastu i preuzmu rizik. Osjećat ćete se super entuzijastični i sigurni u gotovo sva područja vašeg života. Shvatit ćete da gledate veliku sliku stvari. Što zapravo želite postići i što činite da bi se to dogodilo?

Kako možete biti najuzbudljivija verzija sebe? Jupiter je retrogradan je do 11.08.

 

Što retrogradni Jupiter znači za vaš zodijački znak?

Sve u svemu, osjećat ćete se super entuzijastični i sigurni u gotovo sva područja vašeg života. Sada je vrijeme da podnesete zahtjev za taj posao što ste zbog straha stalno odgađali, da isprobate taj komplicirani recept koji ste odgodili za “neki poseban dan” i poduzmete razne “riskantne” poteze koje odgađate.

Shvatit ćete da gledate veliku sliku stvari. Što zapravo želite postići i što činite da bi se to dogodilo? Kako možete biti najuzbudljivija verzija sebe?

U isto vrijeme, Venera je na istom stupnju kao i Neptun, uzburkava sanjivu, romantičnu vibraciju. Retrogradni Jupiter će utjecati na sve znakove zodijaka, ali Strijelac, Blizanci i Ribe će to najviše osjetiti.

 

Ovan

Tijekom vremena u kojem će se Jupiter kretati retrogradno, osjećat ćete se kao na rubu. Iako može izgledati nerazumno, počet ćete shvaćati odakle dolazi ta napetost kako dani prolaze, prenosi The wild child.

Morate odvojiti vrijeme za rad na sebi i dati sebi odmor. Trebate vremena za sebe, a uzimanje pauze nije pogrešno.

 

PROŠLOST SE RAZOTKRIVA

 

Bik

Iako to možda nije najugodnija stvar za vas, period retrogradnog Jupitera pomoći će vam da rastete. Osjećat ćete mnogo više o sebi nego inače, a to je nešto na što ćete se morati naviknuti.

Neki od najgorih dijelova vaše prošlosti mogu izaći na vidjelo, ali na kraju, bez prtljage koju ste nosili, moći ćete krenuti naprijed.

Blizanci

Ovo retrogradno razdoblje ponudit će vam nešto što ste predugo propuštali. Naći ćete hrabrost i radit ćete na sebi kako biste se pokazali u ovom svijetu.

Već se neko vrijeme zatvarate i smanjujete veze s ljudima koji su najviše zabrinuti za vas, a sada morate prestati s tim.

 

 

Rak

Osjetit ćete ozbiljan poziv da se probudite. Proveli ste previše vremena dopuštajući sebi da živite svoj život za druge ljude. Morate shvatiti što želite, a ovo retrogradno razdoblje pružit će vam savršenu priliku.

Naravno, to nije najgore u trenutnoj situaciji, ali to nije ono što vam služi. Čekaju vas nove stvari.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3