JUPITER DONOSI PROMENE: Bika će proganjati PROŠLOST, Rak počinje NOVI život, Devica stavlja LJUBAV NA KUŠNJU…

JUPITER DONOSI PROMENE: Bika će proganjati PROŠLOST, Rak počinje NOVI život, Devica stavlja LJUBAV NA KUŠNJU…

12. travnja 2019. 0 By Admin 1

Lav

Za vas je sada svijet zastrašujuće mjesto. Suočavate se s mnogo boli i borbe, ali se trudite biti jaki. Shvatit ćete koliko ste doista mali za vrijeme ovog razdoblja. Naravno, želite biti u središtu pozornosti, ali to trenutno nije moguće.

Možda biste trebali razmisliti je li put na kojem se nalazite put na kojem biste trebali biti, prije nego što bude prekasno da napravite promjene koje trebate napraviti.

 

 

Djevica

Vrijeme je nešto za što osjećate da vam nedostaje. Čini se da se iz dana u dan nešto nagomilava i vi se ne nosite dobro s tim.

Ovo retrogradno razdoblje će vas oboriti s nogu i možda je dobro da radite s energijama umjesto da se borite protiv njih. Ako ste voljni preuzeti rizike potrebne za prigrliti priliku, te energije mogu donijeti obilje.

 

NIKAD NE ODUSTAJ

 

Vaga

Ovo retrogradno razdoblje stavit će vas na mjesto gdje možete dobiti više u skladu s vlastitim emocijama. Ulijevat ćete hrabrost osobi koja je najvažnija u vašem životu.

Zapamtite da čak i ako se spotaknete na putu, dugoročno ćete imati koristi od činjenice da zapravo pokušavate.

 

 

Škorpion

U posljednje ste vrijeme prolazili kroz mnogo toga i sada slijedi razdoblje opuštanja kroz sljedećih nekoliko mjeseci. Više ćete se izražavati i pronaći ćete nešto što će vas usrećiti.

Iako to nije nešto u čemu ste dobri – pokazivanje ljubavi prema sebi i biti vjeran svom srcu, to je nešto na čemu ćete u ovom retrogradnom razdoblju raditi.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3