NEDELJNI HOROSKOP do 21. 04. – Najsretniji znakovi će biti Bik, Jarac i Rak!

NEDELJNI HOROSKOP do 21. 04. – Najsretniji znakovi će biti Bik, Jarac i Rak!

12. travnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN 

LJUBAV: Uspjet ćete odoljeti svakom iskušenju. Vi znate što tražite i toga ćete se i držati. Pokazat će se da ste bili u pravu. Ona osoba koju sad osvojite znat će da su vaše namjere ozbiljne. Stoga ćete se zbližiti samo s onima koji isto to očekuju.

KARIJERA: Neki će se okrenuti nepoznatom i tajanstvenom. Drugi će gledati da što više pomognu onima koji uče ili koji tek počinju u poslu. Treći će tražiti mogućnost rada negdje sasvim daleko, ako može ina drugom kontinentu.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budite ono što jeste i slijedite svoj put.

 

BIK 

LJUBAV: Izgledno je da će vam ići sve bolje i bolje. Pred vama su lijepe ljubavne prilike, susreti s dragim osobama, dobre zabave. Pokrenite se i idite među ljude, a pogotovo ako ste još sami. Budite mudri, otvoreni i staloženi kako samo vi znate biti.

KARIJERA: Vaš poslovni interes polako se preusmjerava na financijska ulaganja. Ono što ste postigli, tu je, ali sad na dnevni red dolaze neke nove ili neispitane stvari.

ZDRAVLJE&SAVJET: Vjerujte svom šestom čulu.

 

LJUBAVNA PRILIKA

 

BLIZANCI 

LJUBAV: Pred vama su dani kad ćete imati mnogo prilika za učvršćenje svoje veze. Svima vama porast će ljubavno samopouzdanje, a ako ste još sami, prema osobama suprotnog spola nastupat ćete vrlo sigurno. Ni rezultati ne bi trebali izostati.

KARIJERA: Neki će pokušati doseći svoje snove na sasvim originalan način.

ZDRAVLJE&SAVJET: Opuštat će vas kupanje u kadi.

 

 

RAK 

LJUBAV: Uživat ćete udvoje u miru i tišini poznatih mjesta. Nećete se dati vidjeti na društvenim okupljalištima, nego ćete radije boraviti u prirodi ili kod kuće. Oni koji još traže srodnu dušu također neće mnogo izlaziti, pa će najvjerojatnije ostati sami.

KARIJERA: Svoje poslovne planove polako ćete usmjeravati na širenje horizonata bilo u smislu novih sadržaja, bilo doslovno – preko granica. Sad će se ostvariti neki zakonski temelji da možete zavrtjeti nešto u tom pravcu.

ZDRAVLJE&SAVJET: Prijatelji će vas dobro posavjetovati.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3