Ribe će otkriti VELIKU TAJNU, Lav u ljubavi sa MLAĐOM osobom, Vodolija ulazi u NOVU vezu… Evo šta vas očekuje na polju LJUBAVI DO KRAJA APRILA!

Ribe će otkriti VELIKU TAJNU, Lav u ljubavi sa MLAĐOM osobom, Vodolija ulazi u NOVU vezu… Evo šta vas očekuje na polju LJUBAVI DO KRAJA APRILA!

12. travnja 2019. Off By Admin 1

Proleće je period rađanja novih ljubavi, leptirića u stomaku i buđenja starih uspomena! Do 30. aprila horoskop otkriva da će se mnogim znakovima promeniti ljubavni status…

 

Ljubavni horoskop do 30. aprila 2019. godine – astrološke prognoze za slobodna i zauzeta srca!

 

OVAN

Prihvatiti nešto što vam baš i nije po volji znak je zrelosti i strpljenja. Bićete tihi i diskretni. Potom će uslediti i ono pravo prihvatanje od druge strane, pa ćete shvatiti šta zapravo znači voleti. Biće to važan korak prema napred.

 

 

BIK

Neobaveznošću i otvorenošću za svaku opciju nadilazite manja neslaganja u ličnim odnosima. Sve zagonetke i male ljubavne brige lako ćete razrešiti u društvu dobrih prijatelja. Oni će vam pomoći.

 

BLIZANCI

Vaša veza će dobro napredovati, ali ne trošite suvišne reči jer nisu isključeni verbalni nesporazumi. Udvoje ćete biti potpuna celina koju svako može poželeti. Izbegnite bespotrebne rasprave i uživajte u romantičnim delima.

 

RAK

Vaša mašta biće toliko jaka, da iz nje možete izvući rešenje za svaku ljubavnu situaciju. Ovaj put neki će radije ostati sami jer će im intuicija govoriti da će bolja vremena za ljubav tek doći. Ako ste zauzeti, očekuje vas lep period u ljubavi.

 

LAV

Bez mnogo pompe vi ćete prihvatiti nečije udvaranje. Mudro ćete pustiti neka druga strana priča. Moguće je da će vas prijatno iznenaditi jedna mlada osoba koja vam je naklonjena. Budite otvoreni za novu ljubav.

 

DEVICA

Pred vama su dani koji bi mogli biti bogati ljubavlju ili barem ispunjavajućim društvenim životom. Ako još niste našli osobu iz svojih snova, pogledajte dobro oko sebe dok ste na poslu. Neko gaji romantične emocije prema vama.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2