DNEVNI HOROSKOP za 14. april: Bik na ljubavnom sastanku, pred Ovnom veliki izazov, Škorpiji neko maže oči…

DNEVNI HOROSKOP za 14. april: Bik na ljubavnom sastanku, pred Ovnom veliki izazov, Škorpiji neko maže oči…

13. Aprila 2019. Off By Dajana

Mesec i danas donosi potrebu za slobodom, nesputanim pokretima, lakoćom. Neka vam danas cilj bude samo zabava. I mala slatka uživanja neka danas budu deo menija.

Pristupite danas svemu znatiželjno, veselo i opustite se. Uživajte i odmorite se …

 

 

OVAN

POSAO

Zainteresovani ste za neke skrivene informacije ili za poslove koji se obavljaju više na zaobilazan način. Privlače Vas veliki izazovi ili mogućnost da udvostručite svoje poslovno-finansijske rezultate.  

LJUBAV

Nema potrebe da Vam nečije prisustvo iznenada »pomuti razum« ili da se sukobljavate sa voljenom osobom. Uz povećani sluh za toleranciju kontrolišite i svoju impulsivnu stranu prirode.  

ZDRAVLJE

Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu, opustite se.    

 

 

BIK

POSAO

Na Vama je da sprovedete u delo nečije ideje, jer na takav način možete da ostavite profesionalan utisak u susretu sa saradnicima. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite neki dvostruki dobitak, budite dovoljno ubedljivi pred okolinom.  

LJUBAV

Planirajte novi ljubavni susret. Kod Vas provejava romantično i dobro raspoloženje, a partner želi iskreno da Vam ugodi na neki neobičan ili poseban način.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.    

 

 

BLIZANCI

POSAO

Položaj Meseca trenutno deluje izazovno na Vaše psihičko stanje, stoga u odredjenim situacijama reagujete pomalo »nekontrolisano« ili na osnovu prvog impulsa. Bez obzira na nove poslovne nesuglasice, ne obazirete se na različite komentare koje čujete.  

LJUBAV

Nemojte dozvoliti da se bliska osoba oseća zapostavljeno, izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Upotrebite i neke svoje skrivene adute

ZDRAVLJE

Prijaće Vam odmor i psiho-fizička relaksacija.  

 

NAPRAVITE PLAN

 

RAK

POSAO

Važno je da plasirate svoje ideje u odabranom društvu i na pravom mestu. Unapred osmislite svaki potez, pre nego što javno izložite svoje ideje pred saradnicma. Dobra priprema i organizacija predstavlja sigurniji put do uspeha.  

LJUBAV

Ako Vas muče nove emotivne sumnje, otvoreno razgovarajte sa voljenom osobom. Nemojte donositi neke ishitrene zaključke na osnovu svog prvog ili blic utiska.  

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.    

 

 

LAV

POSAO Važno je da se pravilno razumete sa saradnicima ili da jasno definiše zajednička pravila u poslovnoj saradnji. Svako od Vas treba da odradi svoj deo posla na najbolji način i bez preteranog eksponiranja.  

LJUBAV

Nema potrebe da se ponašate suviše strogo ili hirovito prema voljenoj osobi, nasuprot tome pokažite više nežnosti i razumevanja u svakom pogledu. Od Vas se to i očekuje.  

ZDRAVLJE

Izbegavajte neku nezdravu ishranu.  

 
 

DEVICA

POSAO

Nekom kao da se posrećilo da ostvari svoje poslovne ciljeve, ali na Vama je da kompletnu situaciju ispratite sa dužnim poštovanjem. Izbegavajte rivalstvo ili takmičarsku atmosferu, važno je da sačuvate pozitivnu vezu sa bliskim saradnicima.  

LJUBAV

Strpljivo sačekajte na nečiji poziv ili na partnerovo prisustvo. Bez obzira na volju postoje situacije koje ne možete ubrzati i promeniti u svoju korist.

ZDRAVLJE

Kontrolišite pritisak.    

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3